AaB mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub gæster Aalborg Portland Park den kommende søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet AaB.

AaB er nummer 10 med 6 point og en målscore på 7-10, mens Lyngby Boldklub ligger nummer 12 med 2 point og en målscore på 7-16.

Når det kommer til mål, er AaB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Lyngby Boldklub vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

AaB har vundet 2 sejre, spillet 2 uafgjorte og tabt 4 kampe i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub er fortsat uden sejr i denne sæson efter at have afviklet 8 kampe. I stedet har de spillet 2 uafgjort og lidt 6 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v Lyngby Boldklub.

  • AaB har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod AaB i 18 af de seneste 20 kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • AaB scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 10 udekampe
  • Lyngby Boldklub tabte deres seneste 6 udekampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 8 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke vundet deres seneste 7 udekampe

Form AaB mod Lyngby Boldklub

AaB har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brøndby IF med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Randers FC. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over FC Midtjylland.AaB har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Aalborg Portland Park. De opnåede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 6 og indkasserede 11 mål.

Lyngby Boldklub har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af FC Helsingør, før Viborg FF satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Randers FC, der satte sig igennem med 0-2.Lyngby Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 10 og scorede 4 mål.

AaB scorede 4 mål og indkasserede selv 12 i deres foregående 6 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til 0 sejre og 1 point.

AaB vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

AaB kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.Lars Kramer får en fridag fra AaB-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Daniel Granli og Kasper Waarst Høgh er blandt de 2 spillere, som mangler for AaB den kommende søndag.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder AaB.

Andreas Bjelland, Sebastian Koch og Petur Knudsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lyngby Boldklub, når de drager til Aalborg Portland Park.

AaB mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

AaB sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Lyngby Boldklub.I det seneste opgør mellem disse to løb AaB med de tre point i en 4-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag.AaB har en 6-2-2 historik mod Lyngby Boldklub, som de bankede 4-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.94.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Allan Sousa, der viser god form for AaB. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod Lyngby Boldklub.

Gæsterne krydser fingre for Emil Nielsen til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

AaB vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 6 kampe. Gæsterne fra Lyngby Boldklub vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 7 af disse udekampe.AaB sætter næsen op efter at komme på tavlen på søndag, da Lyngby Boldklub var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AaB præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 0.9 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af AaBs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.9 mål i gennemsnit.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.