AaB mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Såvel AaB som OB ligger godt placeret midt i tabellen i 3F Superliga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på fredag.

AaB er nummer 11 med 9 point og en målscore på 9-14, mens OB ligger nummer 8 med 13 point og en målscore på 12-17.

Det er ikke sådan, at AaB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens OB præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

AaB har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 5 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

OB har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 10 kampe, hvori de noterede sig 4 sejre og 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for AaB v OB.

  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 4 hjemmekampe
  • AaB scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • OB scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • I 10 af de seneste 12 udekampe OB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 20 af de seneste 22 udekampe
  • Der er scoret imod OB i 17 af de seneste 19 kampe
  • OB scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe

Form AaB mod OB

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for AaB i øjeblikket. Mod FC Midtjylland satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Lyngby Boldklub. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod AGF. AaB var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 3 sluttede uafgjort og de led 2 nederlag. De stod selv for 6 mål, men indkasserede samtidig 9.

OB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Nykøbing FC, før de bankede F.C. København med 2-1. Senest blev Lyngby Boldklub nedlagt i en 0-2 sejr. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 8 mål.

AaB vs OB – Seneste nyt

AaB kan have op til 4 fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod OB. Lars Kramer får en fridag fra AaB-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Milan Makaric, Daniel Granli og Kasper Waarst Høgh er alle ude af truppen, som AaB tager imod OB med på Aalborg Portland Park.

OB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende fredag møder AaB.

Ayo Simon Okosun, Max Fenger og Emmanuel Sabbi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med OB, når de drager til Aalborg Portland Park.

AaB mod OB – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. AaB plejer at byde at møde OB, med 5 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.10.

Allan Sousa har 3 mål i seks 3F Superliga kampe for AaB, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod OB. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Bashkim Kadrii, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

AaB vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra OB vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. OB præsterede blot at holde rent bur i 3 af deres seneste 10 udekampe. AaB formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens AaB har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har OB et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 6 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AaBs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.