AC Horsens mod Nykøbing FC i Nordicbet Liga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

AC Horsens er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Nykøbing FC den kommende søndag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Casa Arena Horsens.

AC Horsens er placeret som nummer 3 i tabellen med 47 point efter 25 kampe. Nykøbing FC ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 28 point ovenpå deres 25 opgør.

Nykøbing FC går ind til kampen mod AC Horsens den kommende søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Nordicbet Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

AC Horsens har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 6 mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for AC Horsens v Nykøbing FC.

Form AC Horsens mod Nykøbing FC

AC Horsens inde i god stime.

AC Horsens virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Helsingør, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 0-0 mod FC Fredericia, hvorpå Lyngby Boldklub blev besejret 2-1.

Nykøbing FC håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Nykøbing FC i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 5-0 nederlag mod Lyngby Boldklub, hvortil de svarede igen mod FC Helsingør i en 4-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Hvidovre IF.

AC Horsens v Nykøbing FC Indbyrdes historik

AC Horsens havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i marts 2022 i Nordicbet Liga. AC Horsens møder Nykøbing FC med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-0 for deres seneste 2 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan AC Horsens og Nykøbing FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Casa Arena Horsens i vente.

AC Horsens mod Nykøbing FC – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Magnus Jensen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og AC Horsens bør bringe ham i spil mod Nykøbing FC. Sidstnævnte ankommer med Mathias Kristensen, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.