AGF mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds.

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når AGF byder Viborg FF op til dans på søndag på Ceres Park stadion.

Det er ikke sådan, at AGF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 7 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Viborg FF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip.

Fakten und Analysen: AGF vs. Viborg FF.

  • Der er scoret imod AGF i 24 af de seneste 26 kampe
  • AGF har ikke vundet 17 af 18 af deres seneste kampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF har ikke vundet deres seneste 9 hjemmekampe
  • AGF scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
.
  • Viborg FF scorede i 52 af deres seneste 54 udekampe
  • Viborg FF scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • Viborg FF har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Viborg FF vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
.

Form AGF mod Viborg FF.

AGF Form.

AGF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Vejle Boldklub, før Viborg FF satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brøndby IF, der satte sig igennem med 1-0. AGF er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 4 uafgjorte af sig samt 2 nederlag. De indkasserede 8 mål og scorede selv 5.

Viborg FF Form.

Viborg FF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod SønderjyskE, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 1-1 mod AaB, hvorpå AaB blev besejret 2-1. Viborg FF vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

AGF vs Viborg FF – Seneste nyt.

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for AGF, når de skal i aktion mod Viborg FF.

Oliver Lund og Benjamin Hvidt er alle ude af truppen, som AGF tager imod Viborg FF med på Ceres Park.

I værste fald må Viborg FF finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.Mads Lauritsen og Mads Lauritsen er ikke tilgængelige for Viborg FF på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Alassana Jatta, Mikkel Andersen og Lamin Jawara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til Ceres Park.

AGF mod Viborg FF – indbyrdes historik.

Viborg FF vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens AGF vandt 3 sejre i 10 kampe. Viborg FF kan spilles til odds 2.60 hos spilselskaberne.

AGF vs Viborg FF Betting Tips.

AGF opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i 5 af disse. De led 4 nederlag i denne serie. Viborg FF nappede 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede 3 uafgjort og led 3 nederlag. AGF har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 7 gange i 10 kampe på Ceres Park. Viborg FF scorede kampens første kasse 4 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. AGF præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Viborg FF snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af AGFs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.