Alle gode gange fire når England møder Italien

Opgøret mellem England og Italien fløjtes i gang den kommende lørdag på Molineux Stadium. Dette er en kamp i tredje runde i UEFA Nations League gruppespillet, hvor tingene begynder at spidse til.

Med kun et point på kontoen indtil nu, skal England hæve niveauet for at sikre deres første sejr i UEFA Nations League gruppespillet. De har sandsynligvis brug for en sejr, hvis de skal holde liv i håbet om at se næste runde.

Med fire point i bagagen for deres første to kampe i UEFA Nations League går Italien nu på udkig efter øge kontoen med endnu et positivt resultat.

Form England mod Italien

England har vist potent form på hjemmebane med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod 3 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Italien præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i UEFA Nations League, der også gav dem 2 uafgjorte og 0 nederlag. De smækkede 10 mål i kassen, mens de indkasserede 3.

Italien er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 16 udekampe uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for England v Italien.

  • England har ikke tabt deres seneste 15 hjemmekampe
  • England har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • England scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • England vandt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • England scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Italien har ikke tabt deres seneste 16 udekampe
  • Der er ikke scoret imod Italien i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Italien vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Italien i 8 af de seneste 9 kampe
  • Italien har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

England vs Italien – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for England, når de skal i aktion mod Italien. Kyle Walker-Peters får en fridag fra England-truppen, da han sidder ude med karantæne.

England må stille op uden Kalvin Phillips den kommende lørdag mod Italien, da han døjer med en skade.

Italien ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder England.

Matteo Politano, Alessandro Bastoni og Francesco Acerbi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Italien, når de drager til Molineux Stadium.

England mod Italien – indbyrdes historik

England går til kampen mod Italien med en 1-2-5 statistik for deres seneste 8 opgør. Det giver en sejrs-rate på 13%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Mason Mount, der viser god form for England. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i UEFA Nations League. Dén total øger han gerne mod Italien.

Gæsterne krydser fingre for Domenico Berardi til at score igen efter 3 UEFA Nations League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

England vandt 8 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 2 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Italien vandt 7 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 3 gange og tabte 0 kampe. Italien var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af i de seneste 8 kampe mellem disse to hold. England præsterede et gennemsnit på 1.15 mål, mens Italien snittede 1.65 mål i disse. Begge hold scorede i 7 af disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af England’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.