Argentina mod Uruguay i FIFA VM runde 5 – optakt, odds og spilfiduser

Argentina kan før kampen på søndag fremvise en placering som nummer 6 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Uruguay, der kigger på kampen fra en plads som nummer 12. Efter 8 kampe afviklet er Argentina placeret nummer 2 i stillingen med 18 point. Der er 3 points forskel til Uruguay, der som nummer 3 har samlet 15 point sammen.

Argentina vs Uruguay stats and analysis

Der bør være et drama i vente mellem Argentina og Uruguay, for andenpladsen er på spil. Hjemmeholdet kan næsten sikre pladsen med tre point og beholder som minimum placeringen i top to med uafgjort. Gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag.

Uruguay går ind til kampen den kommende søndag i håbet om at kunne vedligeholde deres imponerende defensive statistik fra deres seneste 10 kampe. Uruguay snitter selv beskedne 1.3 mål pr. kamp med 13 scoringer i alt. En stærk kontrast til, at de selv blot lukker 12 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. Utroligt nok præsterede de kun at holde målet rent i 4 disse.

Nøgletal for Argentina og Uruguay.

  • Argentina er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Argentina er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Argentina har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Argentina har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Uruguay er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Uruguay er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Uruguay kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Argentina møder Uruguay

Argentina i forrygende form.

Argentina rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Ecuador – Returns the name of the opponent of the selected team in the selected match.
1-0 – returns the score in the selected match
1-0 – returns the score, where the first number is always the goals of the selected team
1-1 – the first number is always greater than or equal to the second test

Uruguay bøjer sig ikke.

Uruguay går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Uruguay ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Colombia med 0-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Peru. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-0 mod Ecuador.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Argentina det bedste spil til 1.73 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 1.73 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 4.75 på gæsterne.

Argentina v Uruguay Indbyrdes historik

Argentina vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio Nacional de Brasilia i juni 2021 i FIFA VM. Argentina møder Uruguay med en historik imellem klubberne, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i FIFA VM. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Argentina og Uruguay. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Argentina og Uruguay befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 5 den kommende søndag.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i undefined. Han har vist flaget for Argentina med undefined mål for sæsonen og stod desuden for undefined i de seneste seks kampe.

Uruguay har til gengæld forhåbninger om, at undefined kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for undefined mål i alle turneringer indtil videre, samt undefined i de seneste seks.