Atletico Madrid mod Real Madrid i La Liga runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Atletico Madrid får besøg af Real Madrid i Estadio Wanda Metropolitano. Der er kickoff til kampen på søndag.

Med en placering som nummer 4 i stillingen har Atletico Madrid samlet 61 point efter 34 kampe. På 81 point befinder Real Madrid sig rangeret som nummer 1 for 34 afviklede kampe.

Atletico Madrid vil være stærkt motiverede den kommende søndag mod Real Madrid. Værterne har mulighed for at mindske hullet i stillingen imellem rivalerne, hvorfor de burde være yderst motiverede.

Atletico Madrid har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Real Madrid rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atletico Madrid v Real Madrid.

 • Atletico Madrid har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Atletico Madrid har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Atletico Madrid ikke scoret i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Der er scoret imod Atletico Madrid i 5 af de seneste 7 kampe
 • Atletico Madrid scorede i 5 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • I de seneste 5 udekampe i træk Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
 • Real Madrid vandt 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid scorede i deres seneste 7 udekampe
 • Atletico Madrid har har ikke vundet i 19 af 20 seneste hjemmekampe mod Real Madrid
 • Atletico Madrid har har ikke vundet i de 11 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • I 11 ud af 13 seneste Atletico Madrid kampe mod Real Madrid var antallet af mål under 2.5
 • I 12 ud af 13 seneste Atletico Madrid kampe mod Real Madrid var antallet af mål under 3.5
 • I 18 ud af 20 seneste Atletico Madrid hjemmekampe mod Real Madrid var antallet af mål over 1.5

Form Atletico Madrid mod Real Madrid

Atletico Madrid drømmer om at stoppe ringe stime.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Atletico Madrid i øjeblikket. Mod Espanyol satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Granada. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod Athletic Bilbao.

Real Madrid på fortsat vinderkurs

Real Madrid har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-3 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Espanyol, som blev slået 4-0, før de sejrede 2-1 over Manchester City.

Atletico Madrid v Real Madrid Indbyrdes historik

Real Madrid tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i december 2021 i La Liga. Atletico Madrid møder Real Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 0-6-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Atletico Madrid og Real Madrid kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 1 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Atletico Madrid og Real Madrid hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Estadio Wanda Metropolitano i vente.

Atletico Madrid mod Real Madrid – Hold øje med…

Han har hamret 26 mål ind så langt i turneringen og Karim Benzema stod desuden for 4 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Atletico Madrid.