Barcelona mod Cadiz i La Liga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Barcelona skal teste formen af mod Cadiz den kommende mandag, når de mødes i La Liga på Camp Nou. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som nummer 2 har Barcelona formået at skrabe 60 point sammen for 30 kampe. Med 28 point har Cadiz for 30 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 18 i La Liga.

Cadiz går ind til kampen mod Barcelona på mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Barcelona går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Barcelona snitter 2.9 mål pr. opgør med 29 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 8 ind, hvilket giver et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 5 af disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Cadiz.

 • Barcelona har ikke tabt deres seneste 15 kampe
 • Barcelona scorede i 23 af deres seneste 24 kampe
 • Barcelona vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Barcelona i de seneste 4 hjemmekampe
 • Cadiz har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Cadiz har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Cadiz scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • I de seneste 4 Barcelona kampe mod Cadiz var summen af mål under 3.5
 • Barcelona har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Cadiz
 • Barcelona har har ikke tabt i 4 af 5 seneste kampe mod Cadiz
 • I 3 ud af 4 seneste Barcelona kampe mod Cadiz var antallet af mål under 2.5
 • Barcelona har scorede i 4 af de senest 5 kampe mod Cadiz

Form Barcelona mod Cadiz

Barcelona er på rekordjagt.

Barcelona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Eintracht, før de sejrede 3-2 mod Levante. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Eintracht.

Cadiz håber på yderligere point til samlingen.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Cadiz i øjeblikket. Mod Villarreal satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Valencia. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Real Betis.

Barcelona v Cadiz Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da Barcelona senest stod overfor Cadiz på Estadio Nuevo Mirandilla. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 0-0 på måltavlen, da sidste fløjt lød. Barcelona møder Cadiz med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-1 for deres seneste 5 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 5 kampe mellem Barcelona og Cadiz. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 3 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Barcelona og Cadiz ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Camp Nou.

Barcelona mod Cadiz – Hold øje med…

Pierre-Emerick Aubameyang har været stærk for Barcelona i den senere tid med 5 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Cadiz håber, at Alvaro Negredo kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.