Barcelona vs Mallorca – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Barcelonaden kommende søndag møder Mallorca. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Barcelona har taget føringen i La Liga efter at have opnået 85 point fra deres første 36 kampe. Mallorca halter 38 point efter oven på 36 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 11 i tabellen.

Barcelona har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Mallorca er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Mallorca præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Barcelona er noteret for 27 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i La Liga i denne sæson.

Mallorca har indtil videre præsteret 13 sejre og otte uafgjorte samt 15 nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Barcelona v Mallorca.

  • Barcelona har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Barcelona har i vandt 3 af de seneste 4 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Barcelona scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Barcelona har spillet, har begge hold scoret
  • Barcelona scorede i deres seneste 7 kampe
  • Mallorca var i tabte 9 af deres seneste 11 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 12 af Mallorca’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Mallorca tabte 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Mallorca har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Mallorca i 10 af de seneste 11 udekampe

Form Barcelona mod Mallorca

Barcelona har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-4 sejr over Espanyol. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-2 til Real Sociedad, siden 3-1 mod Real Valladolid. Barcelona præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Spotify Camp Nou. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede tre og scorede ni mål.

Mallorca har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cadiz med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Almeria. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Valencia. Mallorca kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

Barcelona scorede 31 mål og indkasserede ni i deres seneste 18 kampe mod hold fra den nederste halvdel af La Liga tabellen. De opnåede 39 point og 12 sejre. Barcelona scorede 15 mål og indkasserede selv 23 i deres foregående 19 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til fire sejre og 17 point.

Barcelona vs Mallorca – Seneste nyt

Barcelona mod Mallorca – indbyrdes historik

Mallorca formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 13 kampe mod Barcelona. Barcelona ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Mallorca. Barcelona gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Mallorca på Spotify Camp Nou. Hjemmeholdet har en enestående 10-0-0 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.33 på en ny gevinst.

Barcelona scorede mindst én gang i de seneste 27 indbyrdes opgør mod Mallorca i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Mallorca og Barcelona.

Barcelona mod Mallorca Spiltips

Spotify Camp Nou har foreløbig noteret sig 23 kasser i ligaen i denne sæson, hvor han har vist sig at være en hovedpine for et hvert forsvar.

Barcelona vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Mallorca vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. Mallorca lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Barcelona præsterede seks clean sheets i deres seneste 10 kampe på Spotify Camp Nou.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Barcelona presterte 3.2 mål i gjennomsnitt, mens Mallorca presterte 0.5 mål i snitt. Begge lag skåret tre gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Barcelonas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.