Bayer Leverkusen mod Augsburg i 1. Bundesliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på BayArena den kommende lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Bayer Leverkusen som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Augsburg.

Bayer Leverkusen lægger beslag på placeringen som nummer 3 i 1. Bundesliga med 32 point for deres første 19 kampe. Differencen til Augsburg er 13 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 19 kampe.

Augsburg går ind til kampen mod Bayer Leverkusen på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Augsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayer Leverkusen v Augsburg.

 • Bayer Leverkusen scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe Bayer Leverkusen har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Bayer Leverkusen i 15 af de seneste 17 kampe
 • Bayer Leverkusen har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Augsburg i 13 af de seneste 15 kampe
 • Augsburg har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
 • Augsburg scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • I 6 af de seneste 8 kampe Augsburg har spillet, har begge hold scoret
 • Augsburg uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Bayer Leverkusen har har ikke tabt i de 21 seneste kampe i træk mod Augsburg
 • Bayer Leverkusen har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Augsburg
 • I 8 ud af 9 seneste Bayer Leverkusen hjemmekampe mod Augsburg var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Bayer Leverkusen hjemmekampe mod Augsburg var antallet af mål under 2.5
 • Bayer Leverkusen har vandt i 6 af 7 seneste kampe mod Augsburg

Form Bayer Leverkusen mod Augsburg

Bayer Leverkusen drømmer om at stoppe ringe stime.

Bayer Leverkusen har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Freiburg, hvorefter de opnåede 2-2 mod Union Berlin. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod B. M’gladbach.

Augsburg håber på yderligere point til samlingen.

Augsburg har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Greuther Fuerth blev det 0-0, hvorefter Hoffenheim viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Eintracht.

Selvom de er favoritter hos bookmakerne, virker Bayer Leverkusen noget mere gennemsnitlige end vanligt, og Augsburg øjner uden tvivl gode muligheder for point her. Bookmakerne giver Bayer Leverkusen 70% chance for at tage tre point mod Augsburg. Det svarer til, at man får 1.42 på oddset for sejr til Bayer Leverkusen, mens uafgjort giver 4.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Augsburg betaler dig pengene 8.00 gange igen på oddset.

Bayer Leverkusen v Augsburg Indbyrdes historik

Bayer Leverkusen havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. Bayer Leverkusen møder Augsburg med en historik imellem klubberne, der siger 7-3-0 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Bayer Leverkusen og Augsburg kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Bayer Leverkusen og Augsburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på BayArena.

Topscorer i form

Hold øje med Patrik Schick når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 6 gange i seks kampe for Bayer Leverkusen, mens sæsontotalen læser 18 kasser lige nu.

Michael Gregoritsch har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Augsburg, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.