Bayern München mod Union Berlin i 1. Bundesliga runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Titeljagtende Bayern München har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og Union Berlin kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg den kommende lørdag. Formen hos dem er ringe, og favoritterne bør ikke smide point på Allianz Arena.

Bayern München indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 60 point efter 26 kampe. På de 26 runder Union Berlin har afviklet, har de indsamlet 38 point og ligger nummer 7 i stillingen.

Union Berlin går ind til kampen mod Bayern München på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Bayern München oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Bayern München præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Union Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bayern München v Union Berlin.

 • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe
 • Bayern München har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Bayern München vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Union Berlin i 16 af de seneste 18 udekampe
 • Union Berlin tabte deres seneste 3 udekampe
 • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 3 udekampe
 • Union Berlin ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Bayern München har spillet mod Union Berlin har begge hold scoret
 • Bayern München har har ikke tabt i de 5 seneste kampe i træk mod Union Berlin
 • Bayern München har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Union Berlin
 • I 4 ud af 5 seneste Bayern München kampe mod Union Berlin var antallet af mål under 3.5
 • I 3 ud af 4 seneste Bayern München kampe mod Union Berlin var antallet af mål under 2.5

Form Bayern München mod Union Berlin

Bayern München bøjer sig ikke

Bayern München går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Bayer Leverkusen, før de nedlagde Salzburg med 7-1. Mod Hoffenheim blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Union Berlin fortsat skidt kørende.

De seneste tre kampe har for Union Berlin givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke St. Pauli med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Wolfsburg. Deres seneste opgør, mod VfB Stuttgart, indbragte et point i en 1-1 kamp.

Bayern München v Union Berlin Indbyrdes historik

Bayern München vandt 5-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Alte Foersterei i oktober 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Bayern München som favoritter til sejren i dette opgør på Allianz Arenaden kommende lørdag. Bayern München møder Union Berlin med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-0 for deres seneste 5 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 5 kampe mellem Bayern München og Union Berlin. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Bayern München og Union Berlin hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 27. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Allianz Arena i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Robert Lewandowski, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten 6 gange i seks kampe i alle turneringer for Bayern München, mens sæsontotalen læser 29 kasser lige nu. 

Sheraldo Becker har stået det rette sted 2 gange i seks kampe i alle turneringer for Union Berlin, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 11 mål.