Bet365 anmeldelse

I denne anmeldelse vil der udelukkende være fokus på sportssektionen hos bet365.
Alligevel er det værd at vide, at de også har meget andet at byde på. Herunder casino og poker samt meget andet.

Der er ingen tvivl om, at der på det danske marked findes mange bookmakere. Alligevel vælger de fleste danskere Bet365. Hvorfor gør de det?

Bettingsiden Bet365 har et meget bredt spil udvalg og er en af de største udbydere i Danmark.
Denise Coates lancerede online bettingsitet i 2001. Dermed står Bet365 med tyve års erfaring.
I dag kan de findes i mere end 100 forskellige lande samt prale af over 18 millioner kunder på verdensplan, som gør dem til den største betting tjeneste i verdenen. Deres hjemmeside fremgår på flere forskellige sprog, og er nem og hurtig at navigere i. Bet365 er tildelt den danske spillelicensaftale (1. januar 2012). 

Bet365 livestream – din genvej til live sport

I dag er der generelt gode muligheder for at se forskellige sportsbegivenheder via tv-streaming. Alligevel har Bet365 gjort det muligt, for deres kunder at følge live streaming på udvalgte kampe 24 timer i døgnet. Så længe du har penge stående på kontoen eller har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer, kan du altså tilgå denne service. Det er netop en funktion, som de fleste vægter højt hos en bookmaker. Tilgængeligheden af hvilke kampe du kan streame afhænger af din lokation.
Baseret på hvilken sport du er mest interesseret i, vil du på bet365 opleve, at fodbold, tennis og basketball er de sports, der har størst bevågenhed på livestreaming. Ifølge bet365 tilbydes der live streaming af mere 60.000 sportsbegivenheder hvert år. 

Bet365 mobil

Når du er på farten, kan du have Bet365 lige ved hånden med din smartphone.
Bettingsitet har udviklet en app, som du kan bruge uanset, hvor du befinder dig afhængigt af netdækningen. Nogle benytter sig af muligheden ved en live kamp på stadion, hvor man kan spille med på samme tid man ser den. Hvis du ikke befinder dig direkte til den kamp du spiller på, har du også den fordel hos dem, at du kan livestreame med Bet365 mobil på de store kampe og begivenheder på farten eller derhjemme. Mange bruger især meget tid på transport, hvor Bet365 her kan gøre det meget sjovere at være på farten. Når du bruger app’en slipper du også for at benytte dig af NemID, hvorfor mange bruger app’en fremfor hjemmeside, så du kan spille med det samme!

Spiludvalg og markeder hos bet365

Herinde fra er oplevelsen af spiludvalget og spilmarkedet værende blandt det største hos Bet365 sammenlignet med andre bookmakere i bettingindustrien.

Bet365 tilbyder et bredt og dybt udvalg af sportsvæddemål på stort set alle sportsgrene og sportsbegivenheder. Især fodbold har bettingsitet som kerneforretning, hvorfor de også er sponsorere for hjemlandets bedste fodboldrække, den engelske Premier League. Så elsker du et stort udbud på sport og fodbold, er bet365 helt klart en af de mest foretrukne valg! 

Bet365 live betting

Ønsker du spille på de største ligaer eller er du mere til de mindre markeder? Bet365 har et stærkt og konkurrencedygtigt produkt i forhold til deres live betting. Her er udvalget meget stort inden for hver enkelt kamp, hvor spil mulighederne er mange. Der er alt fra næste målscorer til antal hjørnespark og antal mål, asian og european handicap m.m. På de største sportsbegivenheder, vil være mulighed for et dybere udvalg af væddemål. Til de mindre markeder, er der stadig et forholdsvis stort udbud, så der er lidt for enhver smag. Du kan både spille live på website og mobil app.

Ind- og udbetalinger

Hos Bet365 er det nemt at foretage ind- og udbetalinger. Når du vil indbetale kommer pengene med det samme ind på kontoen. Hvis du er heldig og rammer en gevinst, kan du udbetale. Her kan der gå 2-5 arbejdsdage, hvilket er meget normalt for sports betting sites. Du kan ind- og udbetale med dit foretrukne kredit/debet betalingskort, hvor der hos bet365 også findes en lang række af muligheder såsom paysafe, paypal, apple pay, skrill og bankoverførsel. 

Kampagner samt vilkår og betingelser

Bet365 benytter sig af kampagner både for nye og eksisterende kunder. Som ny kunde har du mulighed, for at benytte dig af deres velkomstbonus. Det betyder dermed, at hvis du indbetaler 1000 danske kroner som ny kunde, har du muligheden for at få helt op til 100%. For at få tildelt bonussen, skal du minimum indbetale 100 kroner og maksimum 1000 kroner. Det vil sige, at hvis du indbetaler fx 2000 kr, kan du højst få bonus op til 1000 kr.
Du skal dog først vurdere, hvor meget du spiller. Er du en hyppig better, kan du mere eller mindre drage fordel af denne velkomstbonus. Hvis du derimod spiller en gang imellem, kan det være du slet ikke får gavn af den, da der er et bestemt tidsinterval på typisk 60 eller 90 dage. Her er der også nogle krav i forhold til gennemspilningen af velkomstbonussen, som du kan læse mere om under regler og vilkår. 

Bet365 kundeservice

Som kunde hos Bet365 kan du benytte dig af supporten, hvis du har brug hjælp eller har spørgsmål. Bet365 har åbent for deres telefon support døgnet rundt. Herudover kan du vælge at sende en e-mail eller chatte. Det er altså hele tiden muligt at komme i kontakt med dem. Den hurtigste måde at få fat på dem er enten telefonisk eller via chatten, hvor der typisk er en effektiv og hurtig svartid.

Livespiltips.dk samlede vurdering

Bet365 fremstår dermed med konkurrencedygtige odds på de store og mindre markeder. Du har både mulighed for live betting hjemme og på farten, livestreaming i en bred vifte af sports, et bredt og dybt spiludvalg på alle markeder, mulighed for kundeservice døgnet rundt, brugervenlig side og app i top samt meget mere. Dette gør alt i alt spiloplevelse endnu bedre hos Bet365. 

Hos livespiltips.dk giver vi Bet365 – i en samlet vurdering – 5 ud af 5 stjerner. Bet365 scorer ud fra vores vurdering topkarakterer på samtlige parametre. 

Oprettelse af bet365 konto

For at få adgang til Bet365’s tjenester, skal du først og fremmest igennem registreringsprocessen, som du kan følge under nedenstående punkter. Du skal være opmærksom på at oplyse en række personlige oplysninger således Bet365 kan bekræfte din identitet. Selvom det er følsomme persondata, skal du ikke tvivle. For at undgå misbrug og snyd, kan du være helt sikker i denne proces. 

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!

Bet365Vilkår
Bonusbeløb:100 % op til 1000 kr.
Minimum indbetaling:50 kr.
Tilbagebetaling sport:94 %
Andre krav:Kun for 18+
Læs mere om velkomstbonus:Se regler og vilkår