Bet365

I denne anmeldelse vil der udelukkende være fokus på sportssektionen hos bet365.
Alligevel er det værd at vide, at de også har meget andet at byde på. Herunder casino og poker samt meget andet.

Bet365 er et af verdens største bettingfirmaer. Det er de blandt andet blevet pga. et meget bredt udvalg af sportsvæddemål og en stor fokus på internationalisering fra en tidlig “alder”.

Denise Coates lancerede online bettingsitet tilbage i 2001, hvilket også gør det til et af de ældste i verden.

I dag findes de i mere end 100 forskellige lande og kan prale af over 18 millioner kunder på verdensplan. Hjemmesiden fremgår på flere forskellige sprog, og er nem og hurtig at navigere i. Bet365 er tildelt den danske spillelicens (1. januar 2012) og er dermed tilgængelig på det danske marked. 

Livestreaming

I dag er der generelt gode muligheder for at se forskellige sportsbegivenheder via tv-streaming. Alligevel har Bet365 gjort det muligt, for deres kunder at følge livestreaming på udvalgte kampe 24 timer i døgnet.

Så længe du har penge stående på kontoen eller har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer, kan du altså tilgå denne service. Det er netop en funktion, som de fleste vægter højt hos en bookmaker. Tilgængeligheden af hvilke kampe, du kan streame, afhænger af din lokation.

Uanset hvilken sport, du er til, vil du kunne finde den i streaming-arkivet. Ifølge Bet365 tilbydes der live streaming af mere end 60.000 sportsbegivenheder hvert år. 

Mobil

Når du er på farten, kan du have Bet365 lige ved hånden med din smartphone.

Bettingsitet har udviklet en app, som du kan bruge uanset hvor du befinder dig uafhængig af lokation. Nogle benytter sig af muligheden ved en live kamp på stadion, hvor man kan spille med på samme tid, man ser den. Hvis du ikke befinder dig direkte til den kamp, du spiller på, har du også den fordel, at du kan livestreame med Bet365’s app på de store kampe og begivenheder på farten eller derhjemme.

I eksempelvis offentlig transport, kan Bet365 gøre livet noget sjovere for dig. Når du bruger app’en slipper du også for at benytte dig af NemID, hvorfor mange bruger app’en fremfor hjemmeside, så du kan spille med det samme.

Spiludvalg og markeder

Herfra vurderes spiludvalget som værende blandt den absolutte top i sammenligning med andre bookmakere.

Bet365 tilbyder et bredt og dybt udvalg af sportsvæddemål på stort set alle sportsgrene og sportsbegivenheder. Især fodbold, som de har som kerneforretning, hvorfor de også er sponsorer på hjemlandets bedste fodboldrække – den engelske Premier League. Så elsker du et stort udbud på sport og fodbold, er Bet365 helt klart et godt valg.

Væddemålstyper

Udvalget af væddemål er meget stort inden for hver enkelt kamp, hvor spilmulighederne er mange. Der er alt fra næste målscorer til antal hjørnespark og antal mål, asian og european handicap m.m.

På de største sportsbegivenheder vil der være mulighed for et dybere udvalg af væddemål. Til de mindre markeder, er der stadig et forholdsvis stort udbud, så der er lidt for enhver smag. Det er som det skal være.

Ind- og udbetalinger

Hos Bet365 er det nemt at foretage ind- og udbetalinger. Der kan gå op til 2-5 arbejdsdage, hvilket er meget normalt for sports betting sites. Du kan ind- og udbetale med dit foretrukne kredit/debet betalingskort, hvor der hos Bet365 også findes en lang række af muligheder såsom paysafecard, Paypal, Apple Pay, Skrill og bankoverførsel. 

Kampagner samt vilkår og betingelser

Bet365 benytter sig af kampagner både for nye og eksisterende kunder. Som ny kunde har du mulighed, for at benytte dig af deres velkomstbonus. Det betyder dermed, at hvis du indbetaler 1000 danske kroner som ny kunde, har du muligheden for at få helt op til 100%.

For at få tildelt bonussen skal du minimum indbetale 100 kroner og maksimum 1000 kroner. Det vil sige, at hvis du indbetaler fx 2000 kr, kan du højst få bonus op til 1000 kr.

Du skal dog først vurdere, hvor meget du spiller. Er du en hyppig better, kan du mere eller mindre drage fordel af denne velkomstbonus. Hvis du derimod spiller en gang imellem, kan det være du slet ikke får gavn af den, da der er et bestemt tidsinterval på typisk 60 eller 90 dage. Her er der også nogle krav i forhold til gennemspilningen af velkomstbonussen, som du kan læse mere om under regler og vilkår på deres hjemmeside.

Kundeservice

Som kunde hos Bet365 kan du benytte dig af supporten, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Bet365 har åbent for deres telefonsupport døgnet rundt. Herudover kan du vælge at sende en e-mail eller chatte med medarbejderne.

Det er altså hele tiden muligt at komme i kontakt med dem. Den hurtigste måde at få fat på dem er enten telefonisk eller via chatten, hvor der typisk er en effektiv og hurtig svartid.

Samlet vurdering

Bet365 fremstår dermed med konkurrencedygtige odds på de store og mindre markeder. Du har både mulighed for live betting hjemme og på farten, livestreaming i en bred vifte af sports, et bredt og dybt spiludvalg på alle markeder, mulighed for kundeservice døgnet rundt, brugervenlig side og app i top samt meget mere. Dette gør alt i alt spiloplevelsen helt i top hos Bet365.

Hos Livespiltips.dk giver vi Bet365 – i en samlet vurdering – 5 ud af 5 stjerner. Bet365 scorer ud fra vores vurdering topkarakterer på samtlige parametre. 

Oprettelse af bet365 konto

For at få adgang til Bet365’s tjenester skal du først og fremmest igennem registreringsprocessen, som du kan følge under nedenstående punkter. Du skal være opmærksom på at oplyse en række personlige oplysninger, således Bet365 kan bekræfte din identitet. Selvom det er følsomme persondata, skal du ikke tvivle. For at undgå misbrug og snyd, kan du være helt sikker i denne proces. 

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!