Bethard anmeldelse

Savner du nogle nye bettingsider? Her kommer bethard. Bethard er blevet tildelt den danske spillelicens september 2018, efter de blev oprettet i Malta i 2014. Derfor er de en ny spiller på det danske bettingmarked. Bettingfirmaet har et samarbejde med selveste Zlatan Ibrahimovic, hvor det er naturligt at betting på fodbold er deres største satsning både i forhold til prematch og livebetting. 

Bethard livestream

Selvom der i dag er mulighed for livestream hos de fleste betting udbydere, så er det ikke muligt hos bethard på nuværende tidspunkt. Ambitionerne er høje, men bethard er lige nu så nye på markedet, at kapitalen også skal være der for at udvide services som fx. livestream, da rettigheder til streaming bliver dyrere og dyrere. 

Bethard mobil

Hos bethard har man ikke lanceret en mobil app endnu. Til gengæld kan man bruge den mobile version af sitet, der fungerer nemt og hurtigt. Mange vil også opleve, at navigationen på deres hjemmeside er nem og overskuelig. Så hvis du er ny kunde, vil du både have nemt i navigere hos bethard om så du bruger mobil eller website via din computer.

Bethard spiludvalg

Ønsker du have en udbyder, der er i blandt de førende på odds- og spiludvalg? Det kan du finde hos bethard. Her er de langt fremme på bølgelængde med de største konkurrenter, selvom de er forholdvis nye på betting markedet i Danmark. Hvis du vælger at bruge bethard har du et varieret spiludbud med et stort og dybt udvalg af forskellige sports. Den største satsning er fodbold, fordi det er den sport spillerne spenderer flest penge på. Der er både det klassiske marked og specielle markeder som asian handicap. 

Bethard live betting

På de største live markeder har bethard et stort udvalg i forhold til udbud af spil. Deres platforme er nemme og hurtige at navigere i med en optimal brugervenlighed. Du kan finde et hav af tilgængelig liveodds. Her finder du også konkurrencedygtige odds, der gør det mere attraktivt at spille hos bethard. På de mindre markeder er udbuddet af væddemål til gengæld mindre, men det er alligevel acceptabel. 

Ind- og udbetalinger

Du kan minimum indbetale 100 kroner hos bethard, hvor du kan benytte dig af kreditkort, trustly og paysafecard. Der er dermed ikke lige så mange muligheder, som hos de største betting firmaer, men du har hvad du har brug for. Dog skal du være opmærksom på, at du minimum skal udbetale 200 kroner før det kan lykkedes at have pengene på din bankkonto. 

Kampagner, vilkår og betingelser

For nye kunder kan du hos bethard få en velkomstbonus på op til 500 kroner. Da bethard er relative nye på markeder, er der ikke lige så store kampagner, som man ser hos de mere etablerede udbydere. 

Bethard kundeservice

Hos bethard kan man kontakte dem via live chat og e-mail døgnet rundt. Dog har bethard ikke gjort det muligt at henvende sig telefonisk. For at benytte sig af live chat funktionen, er der nederst på siden en gul knap med ‘live chat’. 

Livespiltips.dk samlede vurdering

Bethard befinder sig på et stadie, hvor de udvikler, udvider og ekspanderer hele tiden.
Alligevel mangler der på nuværende tidspunkt nogle områder som livestream og mobil app, som de er bagud med i forhold til konkurrenterne. Bethard har alligevel et stort potentiale, da de har styr på deres koncept og sætter brugervenligheden i højeste prioritet. 

Livespiltips giver bethard 3.5 ud af 5 stjerner i en samlede vurdering med pil op ad. Med visse tiltag, kan bethard snige sig op med de største betting udbyder herhjemme i Danmark på længere sigt ifølge Livespiltips. 

Opret konto hos Bethard

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!

UnibetVilkår
Bonusbeløb:100 % op til 1000 kr.
Minimum indbetaling: 40 kr.
Tilbagebetaling sport:94 %
Andre krav:Kun for 18+
Læs mere om velkomstbonus:Se regler og vilkår