Bethard

Savner du nogle nye bettingsider? Her kommer Bethard.

Bethard, der er fra 2014, blev i 2018 tildelt den danske spillelicens. Derfor er de nu at finde på det danske bettingmarked. Firmaet har et prominent samarbejde med selveste Zlatan Ibrahimovic, hvor det er naturligt, at betting på fodbold er deres største satsning både i forhold til prematch og livebetting. 

Livestream

Selvom der i dag er mulighed for livestream hos de fleste betting udbydere, så er det ikke muligt hos Bethard på nuværende tidspunkt. Ambitionerne er høje, men Bethard er lige nu så nye på markedet, at kapitalen også skal være der for at udvide services som fx. livestream, da rettigheder til streaming er en kostelig affære.

Mobil

Hos Bethard har man ikke lanceret en mobil app endnu. Til gengæld kan man bruge den mobile version af sitet, der fungerer nemt og hurtigt. Mange vil også opleve, at navigationen på deres hjemmeside er nem og overskuelig. Så hvis du er ny kunde, vil du både have nemt i navigere hos Bethard om så du bruger mobil eller website via din computer.

Spiludvalg

Ønsker du have en udbyder, der er i blandt de førende på odds- og spiludvalg? Det kan du finde hos Bethard. Her er de langt fremme på bølgelængde med de største konkurrenter, selvom de er forholdvis nye på bettingmarkedet i Danmark.

Hvis du vælger at bruge Bethard, får du et varieret spiludbud med et stort og dybt udvalg af forskellige sportsgrene. Den største satsning er fodbold, fordi det er den sport, spillerne spenderer flest penge på. Der er både det klassiske marked og specielle markeder som asian handicap. 

Ind- og udbetalinger

Du kan minimum indbetale 100 kroner hos Bethard, hvor du kan benytte dig af kreditkort, Trustly og paysafecard. Der er dermed ikke lige så mange muligheder, som hos de største bettingfirmaer, men du har hvad du har brug for. Dog skal du være opmærksom på, at du minimum skal udbetale 200 kroner, før det kan lykkedes at have pengene på din bankkonto. 

Kundeservice

Chat og e-mailkorrespondance er muligt døgnet rundt. Dog har Bethard ikke gjort det muligt at henvende sig telefonisk. For at benytte sig af live chat-funktionen, er der nederst på siden en gul knap med skriften ‘live chat’. 

Samlet vurdering

Bethard befinder sig på et stadie, hvor de udvikler, udvider og ekspanderer hele tiden.
Alligevel mangler der på nuværende tidspunkt nogle områder som livestream og en decideret native mobil app, hvor de er noget bagud i forhold til konkurrenterne. Bethard har alligevel et stort potentiale, da de har styr på deres koncept og sætter brugervenligheden højt.

Livespiltips giver Bethard 3.5 ud af 5 stjerner i den samlede vurdering med pil op ad. Med visse åbenlyse tiltag kan Bethard snige sig op i samme liga som det resterende marked i Danmark.

Sådan opretter du konto hos Bethard

  1. Opret din konto på hjemmesiden
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!