888sport

Bettingfirmaet 888sport med base i Gibraltar specialiserer sig i at udbyde sportsvæddemål i en bred række af sportsgrene såsom fodbold, basketball, håndbold, tennis m.fl, hvor fodbold er det største marked.

Herudover tilbyder de også casino og andre spil. I 2017 blev 888sport godkendt af spillemyndighederne til at udbyde sine tjenester på det danske bettingmarked via den danske spillelicens. 

Livestream

Er du en af dem, der godt kan lide at se dine kampe live, når du spiller? Så har du muligheden for dette hos 888sport. Dog er der hovedsageligt fokus på livebegivenheder på de store fodboldligaer såsom Premier League og den danske Superliga og internationale sportsbegivenheder. Alligevel er der på daglig basis mulighed for at følge med på deres livestream, som alt i alt giver en god spiloplevelse hos 888sport. 

Mobil

Går du op i at have dit foretrukne bettingsite med på farten? 888sport har udviklet en app for deres spillere, således brugervenligheden på mobilen er i top. Så hvis du er på farten, kan du nemt og sikkert bruge 888sport app, som sørger for at være aktuelle på deres services. 

Spiludvalg

Betting firmaet har en af bettingindustrien største udvalg af odds med alle de populære sportsgrene. Der er både et stort spiludvalg på de store og mindre markeder. På de største fodboldkampe kan du finde over 150 tilgængelig spilmuligheder, hvilket er yderst tilfredsstillende, hvis du er en better der elsker at have mange muligheder. På de enkelte kamp i de store ligaer og turneringer har du også et bredt udvalg af spiltyper, hvor du typisk finder over 150 forskellige spil. 

Live betting

Mange bettere sætter pris på, at deres udbyder tilbyder live spil, hvor du har uendelige muligheder alle tidspunkter på døgnet. Hos 888sport får du en live sektion, som du vil være yderst tilfreds med. Den er nem at navigere i og spilmuligheder en mange. Både i forhold til bredden af kampene, men også i forhold til dybden af spilmuligheder på hver enkelt kamp. 

Ind- og udbetalinger

Når du skal ind- og udbetale hos 888sport foregår det under sikre forhold. Det er hurtigt og nemt. Du kan bruge alt fra visa og mastercard til Neteller og Paysafecard. Når du har udbetalt og har trykket ‘send’, vil du have pengene inden for et par arbejdsdage. Du skal dog være opmærksom som ny kunde, at 888sport kan kræve tilsendelse af dokumentation på hvem du er, for at kunne behandle din udbetaling. 

Kampagner, vilkår og betingelser

Hos 888sport er der specielle kampagner, som du kan få fingrene i, der gør det lidt sjovere at spille. Hvis du rammer et odds på 5 eller derover kan du vinde freebets. Hos 888sport har man fokus på at give deres kunde mulighed for konstante kampagner og oplevelser, der styrker forholdet mellem de to parter. Du kan selvfølgelig også få fat i din velkomstbonus som ny kunde. Alt det kræver er du opretter en konto hos 888sport. 

Kundeservice

888sport har fokus på deres kunder, som er i centrum. Dette kommer til udtryk på en række parametre. I forhold til den danske support kan du kontakte dem på følgende måder:

  • Telefonisk support i hverdagene fra kl. 10-22 og i weekenden fra kl. 10-18
  • Email/online formular (ofte svar inden for 24 timer)

Samlet vurdering

Hos 888sport får du et stort udbud af sportsvæddemål både før kampen er startet og når du skal benytte dig af live betting. Der er ydermere et højt serviceniveau, der kommer til udtryk via en høj sikkerhed, løbende kampagner og belønninger samt et højt kundeserviceniveau. Bettingsitet kunne dog være mere præcis i forhold til der forekommer enkelte stavefejl, der kan virke lidt uprofessionelt. 

Livespiltips giver 888sport en samlede vurdering på 4 ud af 5 stjerner. 

Opret konto hos 888sport

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil


Spil ansvarligt. Held og lykke!