Borussia Dortmund mod Sevilla Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Borussia Dortmund skal op imod Sevilla på tirsdag i et opgør på Signal Iduna Park. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet har Borussia Dortmund samlet 6 point, mens Sevilla har opnået 1 point. Det placerer parterne som henholdsvis nummer 2 og 3 i stillingen.

Med 6 point på kontoen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet har Borussia Dortmund kikkerten rettet mod videre adgang. De sigter selvfølgelig imod at holde momentum gående i denne fjerde runde. En sejr kan være nok til at sikre deltagelse i knockout-runden samt holde liv i målet om at tage førstepladsen i gruppen.

Borussia Dortmund har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Sevilla ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Borussia Dortmund mod Sevilla Optakt

Borussia Dortmund har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Köln gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 1-4 over Sevilla, inden de senest spillede 2-2 mod Bayern München. Borussia Dortmund vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også 7 ind.

Bare ét point forhindrer Sevilla i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 1-4 mod Atletico Madrid og B. Dortmund. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Athletic Bilbao. Sevilla vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Champions League, som i stedet kastede 5 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 4 mål ind og scorede selv 3.

Vi regner med, at Borussia Dortmund sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Sevilla. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Signal Iduna Park udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for Borussia Dortmund v Sevilla.

 • B. Dortmund scorede i 50 af deres seneste 52 kampe
 • B. Dortmund scorede i 48 af deres seneste 50 hjemmekampe
 • B. Dortmund vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • B. Dortmund har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • Sevilla har ikke vundet 18 af 20 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Sevilla i 15 af de seneste 17 udekampe
 • Sevilla har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Sevilla i 11 af de seneste 13 kampe
 • I 4 af de seneste 5 udekampe Sevilla har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 3 kampe i træk B. Dortmund har spillet mod Sevilla har begge hold scoret
 • I de seneste 3 B. Dortmund kampe mod Sevilla var summen af mål over 3.5
 • I de seneste 3 B. Dortmund kampe mod Sevilla var summen af mål over 2.5
 • B. Dortmund har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Sevilla
 • B. Dortmund har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Sevilla

Borussia Dortmund vs Sevilla – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan have op til 5 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Sevilla.

Marco Reus, Jamie Bynoe-Gittens, Mateu Morey, Mahmoud Dahoud og Sebastien Haller er blandt de 5 spillere, som mangler for Borussia Dortmund den kommende tirsdag.

Sevilla har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Karim Rekik og Jesus Corona bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund mod Sevilla – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Borussia Dortmund stod overfor Sevilla. Det sluttede 1-4 i en fremragende Champions League duel imellem klubberne. Borussia Dortmund vandt 2 af deres foregående 5 kampe mod Sevilla, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.33 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 4 af de seneste 5 kampe mellem Borussia Dortmund og Sevilla.

Borussia Dortmund mod Sevilla Spiltips

Marco Reus har været stærk for Borussia Dortmund i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Sevilla håber, at Lucas Ocampos kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

Borussia Dortmund var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Sevilla sejrede i 1 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 5 gange og led 4 nederlag. Sevilla var først med en kasse i bare 4 af deres foregående 10 udekampe. Borussia Dortmund satte den første scoring ind i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 5 kampe mellem disse to hold. Borussia Dortmund præsterede et gennemsnit på 2.2 mål, mens Sevilla snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Borussia Dortmunds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.