Brentford mod Newcastle i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Brentford tager på lørdag imod Newcastle i Premier League på Brentford Community Stadium.

Efter 26 kampe afviklet er Brentford placeret nummer 14 i stillingen med 24 point. Der er 2 points forskel til Newcastle, der som nummer 17 har samlet 22 point sammen.

Udover håneret og tre point har Newcastle også udsigt til at overhale Brentford i Premier League stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende lørdag, men motivationen vil være i top.

Det er ikke sådan, at Brentford ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 6 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.6 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Newcastle vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål i e kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brentford v Newcastle.

  • Der er scoret imod Brentford i 22 af de seneste 24 kampe
  • Brentford har ikke vundet deres seneste 7 kampe
  • Brentford tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle vandt deres seneste 4 kampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 8 af de seneste 10 kampe
  • Newcastle scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe

Form Brentford mod Newcastle

Brentford fastlåst i elendig stime.

Bare ét point forhindrer Brentford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-0 af Manchester City, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Crystal Palace. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Arsenal, som satte sig igennem med 2-1.

The Magpies bøjer sig ikke

Newcastle er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 1-0 over Everton samt Aston Villa. Serien blev dog bremset mod West Ham i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Brentford kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Newcastle. Jamaal Lascelles, Kieran Trippier, Javier Manquillo, Matt Targett, Jamal Lewis, Matt Ritchie, Isaac Hayden, Callum Wilson & Federico Fernández er alle blandt de 9 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Brentford Community Stadium.

Brentford v Newcastle Indbyrdes historik

Hverken Brentford eller Newcastle formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 3-3 kamp. Bookmakerne har Brentford som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brentford 42% chance for at banke The Magpies. En pointdeling betaler 3.25 i gevinst på oddset, hvor imod The Magpies udbetaler 3.00 i gevinst på oddset for en sejr. Brentford går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Brentford og Newcastle ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Brentford Community Stadium.

Der var over 2.5 mål i 8 af Brentford’s foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.1 mål i processen.

Formstærk måltyv

Hold øje med Ivan Toney når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Brentford, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Allan Saint-Maximin har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Magpies, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.