Brighton mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brighton har fordel af hjemmebane på The American Express Community Stadium, når Crystal Palace kommer forbi på lørdag til et opgør i Premier League.

Brighton er placeret som nummer 4 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 13 point til samlingen. Crystal Palace har opnået 6 point, hvilket placerer dem som nummer 15 efter 6 runder.

Brighton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Brighton præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 7 mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Crystal Palace præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Brighton er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet uafgjort 1 uafgjort gange og tabt 1 kamp kampe i Premier League i denne sæson.

Crystal Palace kigger på 1 sejre, 3 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton v Crystal Palace.

  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Brighton har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Brighton vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brighton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Brighton vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Crystal Palace scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Crystal Palace scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Crystal Palace har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 3 kampe

Form Brighton mod Crystal Palace

Brighton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leeds med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Fulham. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-2 over Leicester.Brighton drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Brighton vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 15 mål og lukkede 5.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Crystal Palace, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 4-2 mod Manchester City, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Brentford. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Newcastle.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Crystal Palace går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 8.

Brighton vs Crystal Palace – Seneste nyt

Brighton kan have op til 3 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Crystal Palace.

Adam Lallana, Jeremy Sarmiento og Jakub Moder er blandt de 3 spillere, som mangler for Brighton den kommende lørdag.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Brighton.

Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland og James McArthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til The American Express Community Stadium.

Brighton mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace er ubesejret mod Brighton i de sidste 6 indbyrdes opgør.Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Brighton senest mødte Crystal Palace i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Brighton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Brighton51% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 3.61 i gevinst på oddset for en sejr.Brighton går til kampen mod Crystal Palace med en 2-5-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Crystal Palace scorede i deres seneste 9 opgør mod Brighton i Premier League.

Det er vanskeligt at komme udenom Wilfried Zaha, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Premier League for Crystal Palace. Hans sæsontotal i Premier League siger 4 mål. Med 4 mål i seks kampe for Brighton i Premier League, er Alexis Mac Allister også en spiller, der er værd at holde øje med.

I deres seneste 10 udekampe præsterede Crystal Palace 2 sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Brighton har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Crystal Palace et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 2 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Brightons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.