Brighton mod Watford i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Brighton har fordel af hjemmebane på The American Express Community Stadium, når Watford kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Brighton sluttede sidste sæson som nummer 16 med 41 point.

De skal i denne runde 2 af den nye sæson i Premier League op imod Watford. The Seagulls opnåede, hvad de håbede på i deres første kamp i Premier League, hvor de kunne sætte tre point på kontoen for sæsonens første sejr. En midterplacering kunne ligne det optimale, Brighton skal sætte næsen op efter i den kommende sæson, hvor nedrykningspladserne skal holdes på afstand.

Watford noterede sig sæsonens første sejr i Premier League, da de nappede alle tre point i premiere-runden. En sæson med nedrykningskamp må formodes at være på dagsordenen for Watford, der håber på forbliven i ligaen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Brighton vs Watford.

  • Brighton er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Brighton har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Watford har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Watford ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Watford har tabt i seneste 7 af 8 udebane kampe;
  • Watford har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe.

Form Brighton vs Watford

Brighton er kommet godt start

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brighton i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-2 sejr mod Manchester City, et 2-0 nederlag mod Arsenal og senest en 2-1 sejr mod Burnley.

Watford tilfreds med sæsonåbning

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Watford i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod Brentford, en 2-0 sejr mod Swansea og senest en 3-2 sejr mod Aston Villa.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Brighton til 1.74 på oddset virker som et fristende bud på på lørdag.

Brighton v Watford Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Brighton og Watford senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på The American Express Community Stadium. Brighton går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 2-5-3 for deres seneste 6 kampe i Premier League. I 1 af de seneste 6 opgør mellem Brighton og Watford var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Neal Maupay. Han er topscorer for Brighton med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Watford krydser til gengæld fingre for, at Ismaila Sarr kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.