Har Vejle våbnene til at bremse Brøndby

Top møder bund når Brøndby IF skal teste formen af mod Vejle Boldklub til en kamp i 3F Superliga på Brøndby Stadion. Som nummer 1 i stillingen har Brøndby IF indsamlet 34 point efter 16 kampe. Med 20 point har Vejle Boldklub for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 9.

Brøndby IF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra Vejle Boldklub vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

false

Brøndby IF vanskelige at nedbryde.

Brøndby IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Brøndby IF’s 3 seneste kampe startede med en 1-0 sejr mod FC Nordsjælland, efterfulgt af en 1-1 mod AaB, hvorefter de senest smadrede Lyngby Boldklub 4-0.

Brøndby IF åbnede sæsonen som top tre kandidat, og i nuværende form vil medaljer være minimum af, hvad de kan opnå.

Brøndby IF har leveret solide præstationer på eget græs med 2 sejre i de seneste 3 kampe siden november. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

Vejle Boldklub bøjer sig ikke.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Vejle Boldklub igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe vandt Vejle Boldklub 1-0 mod SønderjyskE, hvorefter de spillede en kedelig 0-0 kamp med Randers FC, for senest at sikre 2-2 mod FC Nordsjælland.

De er for gode til at rykke ned, men heller gode nok til at blande sig i medaljestriden. Alt i alt lever Vejle Boldklub derfor indtil videre op til forventningerne for sæsonen i 3F Superliga.

Vejle Boldklub kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 5 udekampe siden november med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Vejle Boldklub.

Brøndby IF vs Vejle Boldklub h2h

Brøndby IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i november 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Alt i alt har Brøndby IF haft godt styr på Vejle Boldklub igennem et par sæsoner med en 6-3-1 fordel i 3F Superliga inden deres kommende møde.

  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Broendby IF er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Broendby IF har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Broendby IF har scoret i seneste 17 af 19 kampe.
  • Vejle BK er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5.