Liverpool skal udvide sejrsstimen mod Burnley

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Burnley og Liverpool møder hinanden den kommende onsdag til et opgør i Premier League. The Clarets indtager en 15. plads med 39 point efter 36 kampe. The Reds har 63 point og er på en 5. plads i tabellen.

The Reds går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i Premier League.

Burnley drømmer om at stoppe ringe stime.

Burnley går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Deres seneste tre kampe gav først Burnley et 2-1 nederlag mod West Ham, herefter fulgte en 2-0 sejr mod Fulham, mens de i den seneste kamp blev humiliated af Leeds i et 4-0 nederlag.

Liverpool udvider sejrsstimen.

The Reds er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 12 point ud af 18 mulige. The Reds seneste 3 kampe byder på en 2-0 sejr mod Southampton, en 4-2 sejr mod Manchester United og senest en 2-1 sejr mod West Brom .

Liverpool har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på onsdag.

Burnley vs The Reds h2h

En duel Liverpool ofte vinder

Burnley vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Anfield i januar 2021 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Liverpool nyder generelt et vist overtag mod The Clarets, som de har besejret 6 gange i deres 10 seneste møder i Premier League.

Stats and facts for Burnley and Liverpool.

  • BurnleyBurnley har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • BurnleyBurnley ikke vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • BurnleyI 7 of 9 seneste Burnley kampe var antal mål OVER 2.5;
  • BurnleyBurnley har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • LiverpoolLiverpool har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • LiverpoolLiverpool er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • LiverpoolLiverpool er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • LiverpoolLiverpool har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Clarets giver 12.00 for en sejr, uafgjort betaler 6.50 retur, mens Liverpool giver 1.22 på oddset.