Bwin

I 1999 blev Bwin etableret som online bettingfirma under navnet ‘Simon Bold’. I marts 2011 fusionerede Bwin med PartyGaming, som derved blev til det vi kender i dag.
Bwin har altid været i hård konkurrence med store kapitalstærke bettingfirmaer som Bet365, Betfair og Unibet. Alligevel har Bwin formået at udvikle sig gennem tiden og er i dag – efter de er kommet på det danske marked – blevet en af de mest populære bookmakere på det danske marked. Bwin er tildelt den dansk spillelicensaftale (1. december 2016). 

Livestream

Bwin har både udviklet et velfungerende website og mobilenhed, hvor du har mulighed for livestreaming på de største sportsbegivenheder. Det eneste krav for du kan se med afhænger af om du har indbetalt pengemidler tilgængeligt på din konto, eller har placeret et bet inden for 24 timer. 

Mobil

Med en brugervenlig og overskuelig app kan du have Bwin lige ved hånden 24 timer i døgnet hele året rundt. Selv nytårsaften! Her er der stor tilgængelig på alt fra fodbold til formel 1. Bwin har et af branchens bedste mobilenheder på sportssektionen, som du kan bruge på farten, derhjemme eller hos vennerne. Du får altså en god mobiloplevelse med Bwin mobilapp.

Spiludvalg og spilmarkeder

Bwin har ikke markedets mest konkurrencedygtige odds, men er alligevel godt med i forhold til spiludvalget i hver enkelt kamp. Hos Bwin er der oftest mange specialspil i de mange ligaer og sportsgrene der dækkes. Hvis du fx. elsker at spille med på den engelsk liga Premier League, vil der ofte være op mod 150-200 forskellig spilmuligheder pr. kamp. Bwin har altså et stort spiludvalg på prematch kampene (før kampen er startet). 

Live betting

Hos Bwin er prematch markederne mange, men Bwin har også et stort udvalg via deres live betting. Hos Bwin er der altid de mest aktuelle live kampe tilgængeligt fra sportsbegivenheder over hele verden. Med en god brugervenlighed får du altså gode muligheder, for livebetting hos Bwin.
Som mange andre bookmakere har Bwin en ‘cash out’ funktion, hvor du altså kan hente en gevinst eller begrænsning af tab helt op til slutning af dine live kampe.

Ind- og udbetalinger

Når du skal indbetale eller udbetale har du 28 forskellige muligheder, hvor du har din sikkerhed i top. Hvis du vil udbetale kan du gå ind under konto og trykke på ‘udbetal’, hvor du enten kan udbetale det hele af, hvad der står på din spilkonto eller dele af det. Det er helt op til dig selv. 

Kampagner, vilkår og betingelser

Hvis du elsker bettingsites, der gør lidt ekstra ud af deres kampagner, er du kommet til det rette sted. Især hvis du er eksisterende spiller, hvor der er konkurrencer som fredagsbomben, hvor du kan vinde op til 250 ekstra spillekroner på udvalgte weekendkampe. Herudover har Bwin løbende kampagner, som du kan læse mere om deres vilkår og betingelser. 

Kundeservice

Hos Bwin er der mulighed for at komme i kontakt med supporten hver dag i tidsrummet 12-20 både via live chat og telefonisk kontakt. For det meste er det dækket af dansk personale, men i nogle tilfælde vil der også være et skandinavisk team på enten norsk eller svensk, der har vagten for support. Dog kan du via deres kontaktformular altid kontakte dem og få en besvarelse på dansk. Der kan dog være ventetid på 1-2 dage. 

Samlet vurdering

Bwin er en international spiludbyder, der har styr på deres koncept. Med over 20 års erfaring i branchen har Bwin styr på, hvad der rør sig, og hvad deres kunder efterspørger hos en god betting udbyder. Bwin har et godkendt spiludbud både i sportssektionen og live betting sektionen. Brugervenligheden på hjemmesiden og den mobile platform prioriteres højt. Som ny kunde og better, vil du højst sandsynlig møde et betting firma, som har styr på deres kunder.  

Bwin får en samlet karakterer på 4 ud af 5 stjerner.

Opret konto hos Bwin

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil


Spil ansvarligt. Held og lykke!