Cashpoint

Cashpoint er en bookmaker med mange år på bagen både på det danske og internationale marked. De fik deres danske bettinglicens tilbage i 2012, men har siden 1996 også været en fast del, af den internationale bettingscene. På Cashpoint.dk kan du finde forskellige sportsbetting-aktiviteter og almindelige spil på det interaktive casino. Cashpoint tilbyder også en velkomstbonus, som så mange andre bookmakere, men de har været en smule mere kreative med deres. Noget som vi godt kan lide. Den velkomstbonus finder du nederst på siden.

Livestream

Cashpoint tilbyder desværre ikke livestreaming på direkte sportsbegivenheder, hvilket må siges at være en lille mangelvare, i forhold til andre bookmakere.

Mobil

Cashpoint har endnu ikke en mobil app, der er tilgængelig for hos danske kunder. Til gengæld kan man bruge den mobile version af sitet, der må siges at være en af de bookmakere, hvis hjemmeside fungere bedst på mobilen. Så hvis du er ny kunde, kan du stadig nemt i navigere hos cashpoint om så du bruger mobil eller website via en computer.

Spiludvalg

De mangler cashpoint har ved ikke at tilbyde livestream eller en mobil app, opvejer de tilgengæld med deres odds- og spiludvalg. Her må de siges, at være på bølgelængde med de største konkurrenter.

Hvis du vælger at bruge Cashpoint, får du et stort spiludbud med et udvalg af forskellige sportsgrene. Det er dog klar, fodbold som er i fokus, da det trods alt, er den sport der tiltrække flest brugere. Der er både det klassiske marked og et udvalg af specielle væddemål.

Ind- og udbetalinger

Du skal minimum indbetale 75 kroner hos cashpoint, hvor du kan benytte dig af kreditkort, Skrill (Moneybookers), Electronic Banking, eller paysafecard. Der er ingen krav til udbetaling, dog skal du være opmærksom på, der kan gå op til 3-5 hverdage før pengene står på din konto.

Kundeservice

Du kan komme i kontakt med support på følgende måder:

  1. Telefonisk kontakt fra kl. 11-21
  2. Live chat på hjemmesiden kl. 11-21
  3. Via e-mail

Samlet vurdering

Cashpoint tilbyder som udgangspunkt alle de ting du skal bruge, for at du kan få en god bettingoplevelse. Dog mangler de lige de sidste detaljer, som en mobil app og mulighed for at livestreaming af kampe, for at det hele spiller.

Livespiltips giver Cashpoint 3.5 ud af 5 stjerner i den samlede vurdering. Der mangler lige det sidste, før Cashpoint kan komme op og spille i samme liga, som det resterende marked i Danmark.

Spil og få freebets i op til fem uger!

  1. Opret en konto og inbetal
  2. Omsæt din indbetaling én gang
  3. Få ugentlige 100kr freebets i op til fem uger!

Opret nu!

Spil ansvarligt. Held og lykke!

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk