Celta Vigo mod Levante i La Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Celta Vigo er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Abanca Balaidos på mandag. Gæsterne fra Levante ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Celta Vigo indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 31 point efter 24 kampe. På de 24 runder Levante har afviklet, har de indsamlet 11 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Levante går ind til kampen mod Celta Vigo på mandag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Celta Vigo ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Levante ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Celta Vigo v Levante.

 • Celta Vigo har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Celta Vigo vandt deres seneste 3 hjemmekampe
 • Celta Vigo scorede i deres seneste 6 hjemmekampe
 • Levante har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Levante i 19 af de seneste 21 udekampe
 • Levante tabte 9 af 10 af deres seneste udekampe
 • Celta Vigo har scorede i de seneste 14 kampe i træk de har spillet mod Levante
 • I 4 ud af 5 seneste Celta Vigo hjemmekampe mod Levante var antallet af mål over 4.5
 • I 6 af de seneste 8 kampe Celta Vigo har spillet mod Levante har begge hold scoret
 • I 5 ud af 6 seneste Celta Vigo hjemmekampe mod Levante var antallet af mål over 2.5
 • I 4 ud af 5 seneste Celta Vigo hjemmekampe mod Levante var antallet af mål over 3.5

Form Celta Vigo mod Levante

Celta Vigo vanskelige at nedbryde

Celta Vigo går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Sevilla, før de nedlagde Rayo Vallecano med 2-0. Mod Cadiz blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Levante fortsætter skuffende resultater.

Levante har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Cadiz, før Getafe satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Real Betis, der satte sig igennem med 2-4.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Celta Vigo til 1.67 på oddset. Et væddemål på Levante giver dig netop nu 4.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 21% chance for at slå Celta Vigo. Ønsker du at placere dine indsatser på Celta Vigo, kan de spilles til 1.67 på oddset.

Celta Vigo v Levante Indbyrdes historik

Levante formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Celta Vigo i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 2-0 sejre. Celta Vigo møder Levante med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i La Liga. I de foregående 10 kampe mellem Celta Vigo og Levante bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Celta Vigo og Levante hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Abanca Balaidos i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Iago Aspas når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Celta Vigo, mens sæsontotalen læser 11 kasser lige nu.

Jose Luis Morales har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Levante, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.