ComeOn!

ComeOn! blev grundlagt af to svenske brødre, og kom på det danske marked i 2019 endelig tildeling af den danske spillelicens. I dag er de også at finde rundt i hele Europa.

Udover at tilbyde betting kan du også finde et stort udvalg af casinospil og ikke mindst bonusbaren, hvor du kan optjene point og købe freespins og freebets for disse point. 

Livestream

ComeOn! er bagud i forhold til konkurrenterne på deres service af livestreaming, da de ikke tilbyder dette på det danske marked. Dette bunder  i, at deres egenkapital på det danske marked i forhold til livestreaming er begrænset sammenlignet med de største bettingudbydere. 

Mobil

ComeOn! har ikke endnu lanceret en mobil app, men du kan bruge deres site via din mobil. Browserudgaven virker fint, det er nemt at finde rundt, men det vil naturligvis ikke føles som den app-oplevelse, du kender fra andre bookmakere. 

Spiludvalg

Bettingfirmaet tilbyder odds på alle de populære sportsgrene, hvor spiludvalget er bredt og dybt på kampene før de er startet. Her finder du op mod 100-200 væddemål, hvilket giver deres kunder lidt at vælge mellem. Man kan godt mærke, at ComeOn! har været på markedet for sportsbetting i en del år ud over det danske marked, som de lige er kommet ind på. Det afspejler sig i deres konkurrencedygtige odds i en bred vifte af sports og spilmuligheder i de europæiske fodbold nationernes ligaer på højeste niveau og i de mindre rækker. 

Hvis du fx vil spille på en fodboldkamp i Champions League har du over 150 forskellige spiltyper, som er tilgængelig nogle dage inden den er startet. Det giver altså dig som better hos ComeOn! en god spiloplevelse. 

Live betting

ComeOn! har et stort udvalg på kampe før de er startet. Dog kan de ikke helt følge med på live sektionen. Hvis du er nybegynder vil dette ikke genere dig, men som erfaren spiller mangler der et større spiludbud. 

Ind- og udbetalinger

Hos ComeOn! er ind- og udbetalingsmuligheder mange. Du kan benytte alt fra Skrill og Neteller til kredit/betalingskort. Hvis du vil udbetale skal det ske via den funktion du benyttede til indbetalingen. Der er en udbetalingstid på mellem 3-5 arbejdsdage, hvilket der ikke er noget usædvanligt ved. 

Kampagner, vilkår og betingelser

Som ny kunde har du mulighed for indhente en velkomstbonus på 100 procent op til 1000 kr. Hvis du indbetaler 1000 kr. og benytter bonussen får du altså 2000 kr. til at spille for. Der er dog nogle vilkår og betingelser, som du kan læse mere om under regler og vilkår. 

Kundeservice

Det seneste tiltag hos ComeOn! support er, at de nu dækker deres support i forhold til en dansktalende hjælp. Den kan du finde via deres live chat og via e-mail. Det er ikke endnu muligt at kontakte dem telefonisk på dansk, så hvis du vil snakke med dem er det altså via den engelsksprogede kontakt. Livechatten er kun tilgængelig 5 dage om ugen fra 11-15 eller 16-19 afhængigt at hvilken dag. Dette er dermed et udviklingspunkt, for at nå på lige vilkår som tilhørende konkurrenter. 

Samlet vurdering

Den samlede anmeldelse af ComeOn! er tilfredsstillende på trods af, der er visse mangler på deres services. Brugervenligheden er i top, og der er gode bonusser af hente. Dog er firmaet ikke på samme grundlag i forhold til at tilbyde konkurrencedygtige odds,  som de største bettingudbydere har fokus på. Alligevel skal man huske de er nye på det danske marked, og det tager tid at bygge sig op i en hård konkurrence med mange betting udbydere. 

Livespiltips giver ComeOn! 3.5 stjerner ud af 5 stjerner i en samlede vurdering.