Danske Spil

Den danske spiludbyder Danske Spil blev etableret i 1948 under navnet Dansk Tipstjeneste i forbindelse med vedtagelsen af ‘lov om tipning’ i Danmark.

I dag ejer den danske stat 80 procent af Danske Spil, hvor Danmarks Idrætsforbund og DGI hver har 10 procent. Danske Spil havde monopol på al væddemålsspils i Danmark til og med 2012, hvor monopolet blev ophævet. Den danske udbyder har både oddset, tips, casino og poker. Førstnævnte vil der være fokus på i denne anmeldelse. 

Livestream

Danske Spil har ikke et lige så stort udvalg af livestream, som nogle af de største bettingudbydere. Det er de største kampe i en bred vifte af sport, som udbyderen har valgt at have fokus på. For at tilgå den service skal du have penge stående på din konto, eller hvis du har lagt et pengespil inden for 24 timer. 

Mobil

Hos Danske Spil har du muligheden for at tilgå spillene lige ved hånden. Du kan downloade deres mobilapp, hvor de har lavet en brugervenlig platform, som du kan bruge døgnet rundt!

Spiludvalg

Tidligere var Danske Spil begrænset af at udbyde max 2 x 999 kroners spil om ugen. Fra 2013 blev dette dog ændret. I dag har de et udbud på samme vilkår som mange af de andre bettingsites. Her kan man finde spil inden for en lang række af sportsgrene såsom fodbold, håndbold, basketball, tennis, ishockey, boksning, Esport, baseball, cykling, atletik, badminton, bordtennis, rugby, cricket, volleyball, skak samt politik og underholdning med yderligere kategorier. Dermed har Danske Spil en konkurrencedygtig bredde i deres udbud. 

Dog tilbyder de et begrænset udvalg af spiltyper, som de mangler i forhold til mange af de udenlandske bookmakere, hvor der ikke er lige så mange muligheder under hver kamp hos Danske Spil. Hvis du er nybegynder, har du det du har brug for. Er du mere erfaret, vil du opleve at der mangler nogle spiltyper, som du kan finde hos andre udbydere. Der er også forskel på, hvis du vil spille på de største ligaer kontra de mindre ligaer. Her er spiludvalget i de større ligaer større og tilfredsstillende hos Danske Spil.  

Live betting

Danske Spil tilbyder et udmærket spilmarked på deres live betting. Selvom der ikke er lige så stort udvalg som på kampe før de er startet, så har du de største spilmarkeder. Dette er i forhold til fodboldkampe fra de fodboldligaer, der er størst bevågenhed på i Danmark såsom den danske Superliga, Premier League og La Liga og populære ligaer såsom NBA Basketball samt Grand Slams og de store turneringer indenfor tennis.

Ind- og udbetalinger

På ind- og udbetalinger adskiller Danske Spil sig ikke synderligt for deres konkurrenter. Du har alle de indbetalingsmuligheder du har brug for, og der følger ingen gebyrer. 

Kampagner, vilkår og betingelser

Velkomstbonussen kan du som ny kunde få hos Danske Spil. Her tilbyder de op til 500 kroner i bonus. I forbindelse med store sportsbegivenheder som fx EM og VM i fodbold tilbyder Danske Spil kampagner, hvor du kan hente og opsamle specielle freebets og bonusser. 

Kundeservice

Danske Spil har fokus på at give deres brugere en god support. Deres telefon er åben for kontakt hver dag fra 9-24. Hvis du er til e-mail korrespondance og har en god tålmodighed er dette også en mulighed, hvor der typisk vil være svar i løbet af 1-2 arbejdsdage. Som en af de eneste betting udbydere har du mulighed for at gå ind på deres Facebook, og stille dit spørgsmål. Her er de gode til at svare så hurtigt som muligt. Du vil nok opleve, at deres svartid er hurtigere, når der er dagslys. 

Samlet vurdering

I de sidste år har Danske Spil gennemgået en modernisering, der har sat kvaliteten op. Spiludbuddet er blevet større og oddsene er blevet mere konkurrencedygtige. Der er dog stadig plads til markante forbedringer på spiludvalget i det mindre ligaer og turneringer samt deres platforme. 

Livespiltips giver Danske Spil en samlede vurdering på 3.5 ud af 5 stjerner.

Opret konto hos Danske Spil

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil


Spil ansvarligt. Held og lykke!