Esbjerg fB mod Fremad Amager i Nordicbet Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Esbjerg fB tager imod Fremad Amager den kommende onsdag.

Esbjerg fB lægger beslag på placeringen som nummer 5 i Nordicbet Liga med 24 point for deres første 29 kampe. Differencen til Fremad Amager er 6 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 29 kampe.

Esbjerg fB har brug for en sejr den kommende onsdag for at lukke afstanden til Fremad Amager i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Esbjerg fB ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Fremad Amager vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Esbjerg fB v Fremad Amager.

Form Esbjerg fB mod Fremad Amager

Esbjerg fB håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Esbjerg fB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 2-1 mod Fremad Amager og HB Køge. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Vendsyssel FF.

Fremad Amager inde i god stime.

Fremad Amager virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Esbjerg fB, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Hobro IK, hvorpå HB Køge blev besejret 1-0.

Esbjerg fB v Fremad Amager Indbyrdes historik

Fremad Amager tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-0 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. Esbjerg fB går ind til opgøret med en historik mod Fremad Amager, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Esbjerg fB og Fremad Amager kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan Esbjerg fB og Fremad Amager hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Blue Water Arena i vente.

Esbjerg fB mod Fremad Amager – Hold øje med…

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Lasha Parunashvili ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Fremad Amager sætter deres lid til, at Gustav Marcussen kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.