Everton mod Brentford i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Everton ligger nummer 16 i stillingen med 36 point efter at have afviklet 35 kampe. 7 point efter, som nummer 13, finder man Brentford placering efter 35 kampe.

Brentford er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Everton den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Brentford kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Everton v Brentford.

  • Everton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Everton scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • Everton scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Everton har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Everton i 6 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 18 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • Brentford har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Brentford scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe

Form Everton mod Brentford

Everton inde i god stime.

Everton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 2-1 over Chelsea samt Leicester. Serien blev dog bremset mod Watford i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.

Brentford inde i god stime.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Tottenham sluttede 0-0, hvorpå et 3-0 nederlag mod Manchester United fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Southampton blev nedlagt med 3-0.

Everton v Brentford Indbyrdes historik

Brentford tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 1-0 tilbage i november 2021 i Premier League. Everton møder Brentford med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Everton og Brentford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Goodison Park.

Everton mod Brentford – Hold øje med…

Selvom han blot var 2 gange på tavlen i sine seneste seks kampe, har Richarlison trods alt stadig tegnet sig for 8 mål i denne Premier League sæson. En total han håber at udvide mod outsiderne fra Brentford.