F.C. København mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet F.C. København vil være opsatte på at udbygge forspringet til Brøndby IF, når de to hold tørner sammen den kommende mandag i 3F Superliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Efter 25 kampe afviklet er F.C. København placeret nummer 1 i stillingen med 54 point. Der er 14 points forskel til Brøndby IF, der som nummer 4 har samlet 40 point sammen.

Brøndby IF vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet F.C. København, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

F.C. København har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 5 mål. Det er lig med 0.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 7 gange.

Hvad målscoring angår, er Brøndby IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for F.C. København v Brøndby IF.

 • F.C. København scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
 • F.C. København vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod F.C. København i 7 af de seneste 9 kampe
 • Brøndby IF tabte deres seneste 3 kampe
 • Brøndby IF har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i de seneste 4 kampe
 • Brøndby IF ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • F.C. København har har ikke tabt i 26 af 28 seneste hjemmekampe mod Brøndby IF
 • I 14 af de seneste 16 kampe F.C. København har spillet mod Brøndby IF har begge hold scoret
 • I 10 ud af 12 seneste F.C. København kampe mod Brøndby IF var antallet af mål over 2.5
 • F.C. København har scorede i 15 af de senest 16 kampe mod Brøndby IF
 • F.C. København har scoret imod i 16 af de senest 18 kampe mod Brøndby IF

Form F.C. København mod Brøndby IF

F.C. København inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke AaB med 1-0. Herefter nedlagde de også FC Midtjylland med 1-0, inden stimen stoppede mod Silkeborg IF, der vandt en 3-1 sejr.

Brøndby IF fanget i stime af nederlag.

Brøndby IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Randers FC, før Silkeborg IF satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod AaB, der satte sig igennem med 0-1.

F.C. København vs Brøndby IF – Seneste nyt F.C. København kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Brøndby IF. Kevin Diks og Zeca er ikke til rådighed for F.C. København-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne. Valdemar Lund og Zeca er blandt de 2 spillere, som mangler for F.C. København på mandag. Brøndby IF ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende mandag møder F.C. København. Josip Radosevic og Henrik Heggheim er ikke tilgængelige for Brøndby IF den kommende mandag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort. Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

F.C. København v Brøndby IF Indbyrdes historik

Brøndby IF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i oktober 2021 i 3F Superliga. F.C. København møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem F.C. København og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen 9 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor F.C. København og Brøndby IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Parken.

Over 2.5 mål fandt sted 8 times gange i de seneste 10 encounters opgør mellem disse to konkurrenter. F.C. København formåede at score 1.6 goals mål i snit, hvorimod Brøndby IF snittede 1.5 goals pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 9 times gange i de kampe.

F.C. København mod Brøndby IF – Formstærke spillere

Lukas Lerager har været stærk for F.C. København i den senere tid med 1 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Brøndby IF håber, at Marko Divkovic kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.