FC Helsingør mod Lyngby Boldklub i Nordicbet Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når FC Helsingør får besøg af Lyngby Boldklub i Helsingør Stadion. Der er kickoff til kampen på onsdag.

Efter 29 kampe afviklet er FC Helsingør placeret nummer 3 i stillingen med 55 point. Der er 1 points forskel til Lyngby Boldklub, der som nummer 2 har samlet 56 point sammen.

Motivationen bør være på plads hos FC Helsingør, som kan overhale Lyngby Boldklub i stillingen den kommende onsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Helsingør Stadion.

FC Helsingør har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Lyngby Boldklub kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Helsingør v Lyngby Boldklub.

Form FC Helsingør mod Lyngby Boldklub

FC Helsingør drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Helsingør har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Lyngby Boldklub gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 2-1 over FC Fredericia, inden de senest spillede 3-3 mod AC Horsens.

Lyngby Boldklub drømmer om mere.

Lyngby Boldklub har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod AC Horsens. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Hvidovre IF.

Lyngby Boldklub ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Helsingør på Helsingør Stadion. Andreas Bjelland rejser ikke med Lyngby Boldklub til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Helsingør v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Lyngby Boldklub tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 2-1 tilbage i April 2022 i Nordicbet Liga. FC Helsingør møder Lyngby Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 1-3-5 for deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 9 kampe mellem FC Helsingør og Lyngby Boldklub. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan FC Helsingør og Lyngby Boldklub hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Helsingør Stadion i vente.

FC Helsingør mod Lyngby Boldklub – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Tonni Adamsen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og FC Helsingør bør bringe ham i spil mod Lyngby Boldklub. Sidstnævnte ankommer med Emil Nielsen, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.