FC Köln mod Mainz 05 – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Köln skal op imod Mainz 05 på RheinEnergieStadion på søndag i en spændende Tyskland Bundesliga duel.

FC Köln er nummer 15 i tabellen med ni point efter 13 kampe, mens Mainz 05 rangerer som nummer 17 med otte point efter 13 kampe.

Når det kommer til mål, er FC Köln ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med en clean sheet undervejs.

Mainz 05 vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

FC Köln har vundet to sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga.

Mainz 05 kan blot fremvise en enkelt sejr efter 13 spillede kampe i Tyskland Bundesliga i denne sæson. De har spillet uafgjort fem gange og lidt syv nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod FC Köln i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • 7 af FC Köln’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • FC Köln scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 4 af FC Köln’s seneste 5 kampe havde under 2.5 mål
  • FC Köln har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Mainz 05 har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Mainz 05 har ikke vundet deres seneste 8 udekampe
  • 6 af Mainz 05’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Mainz 05 i 9 af de seneste 11 udekampe
  • I de seneste 3 Mainz 05 kampe, har summen af mål været under 2.5

Form FC Köln mod Mainz 05

FC Köln har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bochum sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod Bayern München fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Darmstadt blev nedlagt med 0-1. FC Köln var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig ti.

Det er ikke helt skidt for Mainz 05, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Darmstadt, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Hoffenheim, før de desværre tabte med 0-1 til Freiburg. Mainz 05 vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Tyskland Bundesliga, som i stedet kastede fire uafgjorte og to nederlag af sig. De lukkede 11 mål ind og scorede selv seks.

FC Köln opnåede tre point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede to og lukkede to mål ind. Mainz 05 sikrede sig nul sejre fra en scorede mål og otte indkasserede i deres seneste tre kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem en point til kontoen.

FC Köln vs Mainz 05 – Seneste nyt

FC Köln kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Mainz 05 på søndag.

Rasmus Carstensen, Benno Schmitz, Sargis Adamyan, Philipp Pentke, Florian Dietz og Mark Uth er blandt de seks spillere, som mangler for FC Köln på søndag.

Mainz 05 må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele seks har skavanker af varierende art.

Edimilson Fernandes, Robin Zentner, Maxim Leitsch, Josuha Guilavogui, Danny da Costa, Nelson Weiper og Andreas Hanche-Olsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Mainz 05, når de drager til RheinEnergieStadion.

FC Köln mod Mainz 05 – indbyrdes historik

Hverken FC Köln eller Mainz 05 formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Tyskland Bundesliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. FC Köln går til kampen mod Mainz 05 med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

Mainz 05 scorede i deres seneste 5 opgør mod FC Köln i Tyskland Bundesliga. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem FC Köln og Mainz 05.

FC Köln mod Mainz 05 Spiltips

Florian Kainz har været stærk for FC Köln i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Mainz 05 håber, at Jae-Sung Lee kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Köln vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Mainz 05 vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Mainz 05 præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. FC Köln formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på RheinEnergieStadion.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. FC Köln præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Mainz 05 landede et snit på 1.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Kölns sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.