FC Midtjylland mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland har fordel af hjemmebane på MCH Arena, når Silkeborg IF kommer forbi den kommende fredag til et opgør i 3F Superliga.

Silkeborg IF havde helt klart en sejr i tankerne forud for premieren på den nye 3F Superliga sæson. I sidste ende måtte de dog nøjes med det ene point, hvilket i det mindre er bedre end nederlag.Også FC Midtjylland måtte tage til takke med remis i premieren, hvor Randers agerede modstander.

FC Midtjylland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende fredag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 10 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Silkeborg IF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2 mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 15 mål ind, eller 1.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Silkeborg IF.

  • I de seneste 10 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • I de seneste 6 hjemmekampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 10 kampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 10 kampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 15 udekampe
  • Silkeborg IF scorede i deres seneste 14 kampe
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 11 af de seneste 13 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret

Form FC Midtjylland mod Silkeborg IF

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er FC Midtjylland på udkig efter en sejr. Mod OB spillede de 0-0, før de også delte point med Randers FC i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod AEK Larnaca.FC Midtjylland vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 11 mål, men lukkede også 7 ind.

Bare ét point forhindrer Silkeborg IF i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 2-1 mod F.C. København og Brøndby IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Lyngby Boldklub.I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Silkeborg IF to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 10 mål.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF – Seneste nyt

FC Midtjylland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Silkeborg IF på MCH Arena.

FC Midtjylland må stille op uden Junior Brumado den kommende fredag mod Silkeborg IF, da han døjer med en skade.

Silkeborg IF må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da flere har skavanker af varierende art.

Niclas Holm Pedersen, Lukas Klitten, Nicolai Vallys, André Calisir, Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

FC Midtjylland gnider sig i hænderne ved udsigten til at tage imod Silkeborg IF på MCH Arena. Hjemmeholdet har en enestående 9-0-1 historik mod deres kommende modstandere og der er odds 1.77 på en ny gevinst.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Hold godt øje med Mads Doehr Thychosen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for FC Midtjylland. For gæsterne præsterede Nicklas Helenius 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

FC Midtjylland vandt 6 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 4 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Silkeborg IF vandt 4 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1 gange og tabte 5 kampe.FC Midtjylland har set 5 af deres seneste 10 kampe i MCH Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 8 Silkeborg IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. FC Midtjylland formåede at score 2.3 mål i snit, hvorimod Silkeborg IF snittede 0.8 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 6 gange i de kampe.Der var over 2.5 mål i 8 af FC Midtjyllands foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen.Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.