FC Midtjylland mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i 3F Superliga, når FC Midtjylland tager imod Viborg FF på MCH Arena på søndag.

På en tredjeplads i tabellen har Viborg FF opnået 19 point på de første 10 afviklede runder. FC Midtjylland samlede 13 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 7 i 3F Superliga stillingen af sig.

FC Midtjylland har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gang.

Viborg FF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Viborg FF præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

FC Midtjylland er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Viborg FF har indtil videre præsteret 6 sejre og 1 uafgjort samt 3 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Viborg FF.

  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 24 af de seneste 25 kampe
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 13 hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Viborg FF scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Viborg FF har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Viborg FF vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 8 af de seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i 6 af de seneste 8 kampe

Form FC Midtjylland mod Viborg FF

FC Midtjylland ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod FC Nordsjælland. Herefter var de oppe imod Lazio i en kamp, der sluttede 5-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod F.C. København, som blev nedlagt med 2-1. FC Midtjylland opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 11 mål ind.

Viborg FF er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-1 over OB samt AC Horsens. Serien blev dog bremset mod Brøndby IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Viborg FF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

FC Midtjylland har opnået 3 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 0 kampe med en score på 6 mål for og 10 imod. Viborg FF vandt 2 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 5 mål og lukkede 6 ind. Dette indbragte dem 6 point.

FC Midtjylland vs Viborg FF – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Midtjylland, når de skal i aktion mod Viborg FF.

Junior Brumado og Pablo Ortiz er blandt de 2 spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder FC Midtjylland. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Mads Lauritsen i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Daniel Anyembe, Marokhy Ndione og Lamin Jawara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Viborg FF – indbyrdes historik

Viborg FF formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod FC Midtjylland. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. FC Midtjylland går til kampen mod Viborg FF med en 5-4-1 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Evander Ferreira viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og FC Midtjylland bør bringe ham i spil mod Viborg FF. Sidstnævnte ankommer med Jay-Roy Grot, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Viborg FF sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 5 nederlag. Viborg FF burde være i stand til at få scoret på søndag, da FC Midtjylland ikke formåede at holde buret rent én eneste gang i de foregående 10 kampe på MCH Arena. Gæsterne præsterede selv 2 clean sheets in deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens FC Midtjylland har et gennemsnit på 1.8 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på 1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Midtjyllands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.