FC Nordsjælland mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland skal op imod Lyngby Boldklub på Right To Dream Park den kommende mandag i en spændende 3F Superliga duel.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 8 pladser.

FC Nordsjælland har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 7 mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Lyngby Boldklub er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Lyngby Boldklub præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Lyngby Boldklub.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 9 af de seneste 11 kampe
  • FC Nordsjælland vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Lyngby Boldklub scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Lyngby Boldklub har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Lyngby Boldklub i de seneste 5 udekampe

Form FC Nordsjælland mod Lyngby Boldklub

FC Nordsjælland er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Vejle Boldklub nedlagt 2-1, hvorefter det blev 0-2 mod OB. Senest måtte også Brøndby IF bøje sig i et 1-3 nederlag.FC Nordsjælland vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 3 uafgjorte og 0 nederlag. De scorede 10 mål, men lukkede også 5 ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Lyngby Boldklub i øjeblikket. Mod FC Fredericia satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 2-2 mod Silkeborg IF. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod AC Horsens.Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 5.

FC Nordsjælland vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

FC Nordsjælland mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

FC Nordsjælland kørte Lyngby Boldklub over i deres seneste to møder, som de vandt med henholdsvis 3-0 og 4-1.FC Nordsjælland udklasserede Lyngby Boldklub i deres seneste opgør, hvor de noterede en 3-0 sejr. Bookmakerne har odds 1.69 på FC Nordsjælland til at vinde endnu engang.

Mathias Hebo Rasmussen virker til at være i anstændig form for Lyngby Boldklub, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Nordsjælland, som er store favoritter til sejren den kommende mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Andreas Schjelderup, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

FC Nordsjælland høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.Kun 2 af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland havde over 2.5 mål. I 6 af de seneste 10 udekampe for Lyngby Boldklub, var der over 2.5 mål.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Lyngby Boldklub landede et snit på 0.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Nordsjællands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen.Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.