FC Nordsjælland mod OB i 3F Superliga runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

FC Nordsjælland tager imod OB på Right To Dream Park i runde 4 på mandag i 3F Superliga. Med en placering som nummer 4 i stillingen har FC Nordsjælland samlet 4 point efter 3 kampe. På 4 point befinder OB sig rangeret som nummer 5 for 3 afviklede kampe. Noget overraskende står der en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når FC Nordsjælland møder OB. Begge har formået at levere over forventning indtil nu, og det vil fortsætte for mindst én af dem.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland vs OB.

  • FC Nordsjælland har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • OB er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • OB har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste OB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • OB har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk.

Form FC Nordsjælland vs OB

FC Nordsjælland håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Nordsjælland, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. FC Nordsjælland har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod Viborg FF, en kedelig 0-0 kamp med AGF og senest en 2-0 sejr mod SønderjyskE.

OB håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for OB igennem de seneste ugers kampe. OB har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod FC Midtjylland, en 1-1 uafgjort mod Randers FC og senest et 2-0 nederlag mod F.C. København.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

FC Nordsjælland v OB Indbyrdes historik

OB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i februar 2021 i 3F Superliga. FC Nordsjælland vandt 30%, mens OB vandt 30% af deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Det efterlader et facit, der siger 3-4-3 i det samlede regnskab. I 6 af de seneste 10 opgør mellem FC Nordsjælland og OB var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Oliver Villadsen. Han er topscorer for FC Nordsjælland med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

OB krydser til gengæld fingre for, at Joergen Skjelvik kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.