Find ud af hvor du kan se Chelsea vs Real Madrid – TV-Kanaler, Streamingtjenester og mere

Chelsea møder Real i aftens helt store CL kamp. Her finder du alle de steder du kan se kampen live:

Real Madrid udfordrer Chelsea på Stamford Bridge den kommende onsdag i den første af to opgør i kvartfinalen af Champions League.

Chelsea håber, at lynet slår ned to gange, da ”de blå” skal op imod Real Madrid i kvartfinalerne. I sidste sæson mødtes holdene i semifinalen, hvor en 2-0 hjemmesejr på Stamford Bridge sikrede den samlede succes på 3-1. Og resten er, som de siger, historie. N’Golo Kanté var drivkraften bag den triumf, idet han blev Man of the Match i begge kampe.

Men der er grund til at passe på en anden franskmand, nemlig Karim Benzema, der var i storform mod Paris Saint-Germain i ottendedelsfinalen. Chelseas overraskende 4-1-nederlag til Brentford i lørdags afsluttede en ubesejret stime, der strækker sig tilbage til midten af ​​januar. Fraset nederlaget på straffespark til Liverpool i Liga Cup-finalen.

Thomas Tuchel nægter dog at gøre et drama ud af det, og har heller ikke råd til det, da Real Madrid kommer til Stamford Bridge allerede onsdag aften. En gentagelse af sidste års semifinale, og forvent at se Chelsea forsøge at kvæle deres modstandere med større energi og jagte en så stor føring som muligt forud for den anden kamp.

Real Madrid sætter deres lid til talismanen Karim Benzema, der returnerede i weekenden mod Celta med en scoring i lørdags. Franskmanden missede 4-0-nederlaget til Barcelona; det faktum, at han lagde sig på samme antal mål Alfredo Di Stéfano som klubbens tredjemest scorende spiller med 216 mål, understreger anførerens betydning.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3+

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement på Viaplay.

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN