Fiorentina mod Atalanta i Serie A runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Fiorentina byder velkommen til Atalanta i Serie A på søndag på Artemio Franchi, Firenze.

Fiorentina er placeret som nummer 8 i tabellen med 39 point efter 24 kampe. Atalanta ligger på en placering som nummer 5 i stillingen med 44 point ovenpå deres 24 opgør.

Fiorentina har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Atalanta i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Fiorentina oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Fiorentina præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Atalanta kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Fiorentina v Atalanta.

 • Fiorentina scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Fiorentina i 13 af de seneste 15 kampe
 • Fiorentina vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Atalanta har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta har ikke vundet deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Atalanta i de seneste 3 kampe
 • Fiorentina har har ikke tabt i 15 af 17 seneste hjemmekampe mod Atalanta
 • I de seneste 6 Fiorentina kampe mod Atalanta var summen af mål over 2.5
 • Fiorentina har scorede i 15 af de senest 17 hjemmekampe mod Atalanta
 • I 7 af de seneste 9 kampe Fiorentina har spillet mod Atalanta har begge hold scoret
 • Fiorentina har har ikke vundet i 9 af 11 seneste kampe mod Atalanta

Form Fiorentina mod Atalanta

Fiorentina fortsætter pointhøsten.

Fiorentina har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Lazio. De svarede stærkt igen mod Atalanta, som blev slået 3-2, før de sejrede 2-1 over Spezia.

Atalanta drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Atalanta i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-3 mod Cagliari og Fiorentina. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Juventus.

Fiorentina v Atalanta Indbyrdes historik

Fiorentina havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i Serie A. Fiorentina går ind til opgøret med en historik mod Atalanta, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Fiorentina og Atalanta var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Fiorentina og Atalanta ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Artemio Franchi, Firenze.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Cristiano Biraghi. Han har vist flaget for Fiorentina med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Atalanta har til gengæld forhåbninger om, at Duvan Zapata kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.