HB Køge mod Jammerbugt FC i Nordicbet Liga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

HB Køge er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Jammerbugt FC på torsdag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Capelli Sport Stadion.

Med en placering som nummer 1 i stillingen har HB Køge samlet 37 point efter 29 kampe. På 22 point befinder Jammerbugt FC sig rangeret som nummer 6 for 29 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er HB Køge ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Jammerbugt FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 24 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Jammerbugt FC.

Form HB Køge mod Jammerbugt FC

HB Køge håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede HB Køge først at banke Jammerbugt FC med 3-0. Herefter nedlagde de også Esbjerg fB med 2-1, inden stimen stoppede mod Fremad Amager, der vandt en 1-0 sejr.

Jammerbugt FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Jammerbugt FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af HB Køge, før Vendsyssel FF satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hobro IK, der satte sig igennem med 2-3.

HB Køge v Jammerbugt FC Indbyrdes historik

HB Køge tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-0 tilbage i maj 2022 i Nordicbet Liga. HB Køge møder Jammerbugt FC med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i Nordicbet Liga.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor HB Køge og Jammerbugt FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Capelli Sport Stadion.

Der blev scoret over 2.5 kasser i 8 af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 0.8 mål.

HB Køge mod Jammerbugt FC – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Nsungusi Effiong viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og HB Køge bør bringe ham i spil mod Jammerbugt FC. Sidstnævnte ankommer med Sekou Tidiany Bangoura, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.