Hertha Berlin mod FC Koln i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Hertha Berlin som FC Koln har som minimum kig på at konsolidere deres position den kommende søndag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i 1. Bundesliga yderligere i deres direkte duel.

Hertha Berlin er placeret som nummer 11 i tabellen med 21 point efter 17 kampe. FC Koln ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 25 point ovenpå deres 17 opgør.

FC Koln er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 1. Bundesliga til Hertha Berlin, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Hertha Berlin ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er FC Koln ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hertha Berlin v FC Koln.

  • Hertha Berlin scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Hertha Berlin har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Hertha Berlin har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Köln i 22 af de seneste 24 udekampe
  • FC Köln har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I 8 ud af 9 seneste Hertha Berlin hjemmekampe mod FC Köln var antallet af mål under 3.5
  • Hertha Berlin har har ikke tabt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod FC Köln
  • Hertha Berlin har har ikke vundet i de 4 seneste kampe i træk mod FC Köln
  • I 3 ud af 4 seneste Hertha Berlin hjemmekampe mod FC Köln var antallet af mål over 2.5

Form Hertha Berlin mod FC Koln

Hertha Berlin drømmer om mere.

Hertha Berlin har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Arminia Bielefeld med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-0 mod Mainz 05. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over B. Dortmund.

FC Koln inde i god stime.

FC Koln har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Augsburg. De svarede stærkt igen mod Wolfsburg, som blev slået 2-3, før de sejrede 1-0 over VfB Stuttgart.

Hertha Berlin v FC Koln Indbyrdes historik

FC Koln havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. Hertha Berlin møder FC Koln med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Hertha Berlin og FC Koln. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Hertha Berlin og FC Koln hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Olympiastadion i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Marco Richter når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Hertha Berlin, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Anthony Modeste har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for FC Koln, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 11 mål.