Hobro IK mod HB Køge i Nordicbet Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top fire er på spil for begge parter, når Hobro IK får besøg af HB Køge på DS Arena. Der er med andre ord vigtige point på højkant i deres Nordicbet Liga duel den kommende fredag.

Hobro IK indtager en plads som nummer 3 i tabellen med 23 point efter 23 kampe. På de 23 runder HB Køge har afviklet, har de indsamlet 28 point og ligger nummer 1 i stillingen.

HB Køge er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Nordicbet Liga, når de skal op imod Hobro IK på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Hobro IK har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

HB Køge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v HB Køge.

Form Hobro IK mod HB Køge

Hobro IK vanskelige at nedbryde

Hobro IK ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke FC Fredericia med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Fremad Amager. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Esbjerg fB.

HB Køge bøjer sig ikke

HB Køge ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Fremad Amager. Herefter var de oppe imod FC Fredericia i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Vendsyssel FF, som blev nedlagt med 3-0.

Hobro IK v HB Køge Indbyrdes historik

Hobro IK sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i marts 2022 i Nordicbet Liga. Hobro IK møder HB Køge med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 10 kampe mellem Hobro IK og HB Køge bød 2 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Hobro IK og HB Køge ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på DS Arena.

Hobro IK mod HB Køge – Hold øje med…

Jacob Trenskow virker til at være i anstændig form for HB Køge, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Hobro IK, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Muamer Brajanac, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.