Hoffenheim mod B. M’gladbach i 1. Bundesliga runde 17 – optakt, odds og spilfiduser

Hoffenheim tager imod B. M’gladbach på PreZero Arena i runde 17 på lørdag i 1. Bundesliga.

Hoffenheim indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 27 point efter 16 kampe. På de 16 runder B. M’gladbach har afviklet, har de indsamlet 18 point og ligger nummer 13 i stillingen.

De går ind til kampen på PreZero Arena som favoritter, og Hoffenheim har udsigt til at skabe lidt afstand til B. M’gladbach i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Hoffenheim oser af selvtillid inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Hoffenheim præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er B. M’gladbach ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hoffenheim v B. M’gladbach.

 • Hoffenheim har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Hoffenheim vandt deres seneste 6 hjemmekampe
 • Hoffenheim scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Hoffenheim har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod B. M’gladbach i 12 af de seneste 14 udekampe
 • B. M’gladbach har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
 • B. M’gladbach tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 14 af de seneste 16 kampe Hoffenheim har spillet mod B. M’gladbach har begge hold scoret
 • Hoffenheim har scoret imod i 17 af de senest 19 kampe mod B. M’gladbach
 • Hoffenheim har scorede i 14 af de senest 16 kampe mod B. M’gladbach
 • I 7 ud af 8 seneste Hoffenheim hjemmekampe mod B. M’gladbach var antallet af mål over 2.5
 • Hoffenheim har har ikke tabt i 8 af 10 seneste kampe mod B. M’gladbach

Form Hoffenheim mod B. M’gladbach

Hoffenheim vanskelige at nedbryde.

Hoffenheim er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 2-1 over Eintracht samt Freiburg. Serien blev dog bremset mod Bayer Leverkusen i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

B. M’gladbach fortsætter skuffende resultater.

B. M’gladbach har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-6 af Freiburg, før RB Leipzig satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Eintracht, der satte sig igennem med 2-3.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Hoffenheim til 2.25 på oddset. Et væddemål på B. M’gladbach giver dig netop nu 3.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 33% chance for at slå Hoffenheim. Ønsker du at placere dine indsatser på Hoffenheim, kan de spilles til 2.25 på oddset.

Hoffenheim v B. M’gladbach Indbyrdes historik

Hoffenheim vandt 3-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Prezero Arena i april 2021 i 1. Bundesliga. Bookmakerne har Hoffenheim som favoritter til sejren i dette opgør. Hoffenheim møder B. M’gladbach med en historik imellem klubberne, der siger 3-5-2 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Hoffenheim og B. M’gladbach var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Hoffenheim og B. M’gladbach ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på PreZero Arena.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ihlas Bebou. Han har vist flaget for Hoffenheim med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

B. M’gladbach har til gengæld forhåbninger om, at Jonas Hofmann kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.