Kryptorobotter og sport – fremtidens betting?

Flere og flere oddser på sport i Danmark. Det har ganske vist i lang tid været populært at spille på forskellige sportsgrene, men undersøgelser viser, at der er stigende interesse for sportsbetting.

Sport har alle dage kunne samle danskerne bag skærmen, og specielt når der spilles store mesterskaber i for eksempel fodbold eller håndbold. Måske det er en af grundene til sportsbettings stigende popularitet.

En anden tendens, der også er opadgående i danmark, er investering. Der bliver investeret penge som aldrig før og meget tyder på, at handelsrobotter er vejen frem på aktiemarkedet, og det samme gælder når man ser på kryptohandel.

Det betyder, at vi i Danmark ser flere og flere der investerer deres penge, uden at der er behov for kendskab til for eksempel nøgletal, rebalancering eller estimater.

Men hvad er det så der gør disse to ting interessante at kigge på? Det forsøger vi at besvare her i artiklen.

Investeringsrobotters popularitet

Fordelene ved disse investeringsrobotter, som er med til at gør dem så interessante for så mange mennesker er, at de via algoritmer vurderer hvornår det er bedst at købe og sælge eksempelvis kryptovaluta eller en bestemt aktie.

Handler foretages af det der kaldes ‘High Frequency Trading Robots’ som udnytter de udsving, altså fald og stigninger i værdi, som aktien eller kryptoen har, til at opnå afkast.

En algoritme vurderer simpelthen hvornår der bør handles og hvornår der bør sælges, for at opnå bedst mulige resultater for investoren.

En af de sider der tilbyder kryptorobotter er Bitcoin Profit, som er en handelssite med en påstået 78% succesrate på deres handler.

En hurtig Bitcoin Profit gennemgang viser, at det er et amerikansk site, og der kræves et minimum depositum på 250€. De påstår at have 78% handler med positivt afkast, og de resterende 17% med negativt afkast.

Sportsbettings popularitet

En af grundene til sportsbettings popularitet, må siges at være muligheden for at vinde penge på noget som man elsker. For mange mennesker er sport en vigtig del af deres hverdag, hvad enten de selv dyrker det eller blot ser det på skærmen.

Der er også øget opmærksomhed på diverse bettingsider, og der reklameres heftigt for sportsbetting, hvilket klart medfører en øget interesse.

I 2020 lykkedes det endda en dansker at vinde 1 mio. ved at oddse for 10 kr. Han ramte resultatet af 15 kampe helt præcis, hvilket udløste den store gevinst til glæde for oddseren.

Den slags historier er et lysende eksempel på hvorfor sports betting er så populært. Det giver oddseren en chance for, gennem strategi og vurdering af historik, at vinde penge på noget som de holder af.

Det giver en form for selvsikkerhed hvis man gætter rigtigt og dermed vinder penge, og det er jo det sports betting handler om.

Sammenfatning

Det ser med andre ord ud til, at sportsbetting og investering gennem handelsrobotter er fremtidens form for betting, og det er helt sikkert en fordel at sætte sig lidt ind i disse former for betting.