Leeds jagter sæson-doublen mod Everton på Elland Road

Leeds vil forsøge at konsolidere eller måske endda forbedre positionen i Premier League yderligere, når de tager imod Everton på onsdag. Leeds ligger nummer 12 i stillingen med 29 points efter 20 kampe. 4 point foran efter 19 kampe finder man Everton på en placering som nummer 8.

Leeds drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Leeds igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe har Leeds tabt 1-0 i en kamp mod Brighton, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod Newcastle for senest at sikre en 3-1 sejr mod Leicester.

Leeds har været en positiv overraskelse og en nydelig placering i midten af tabellen er en velfortjent belønning.

Formen på hjemmebane lader meget tilbage at ønske for Leeds i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende onsdag, skal de finde noget ekstra frem.

Everton håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været lidt svingende for The Toffees igennem de senere uger. Set i det store billede har de dog stort set levet op til forventningerne. Everton præsterede i deres seneste tre kampe at smadre Sheffield Wednesday i en 3-0 sejr, inden de spillede 1-1 mod Leicester for senest at tabe med skuffende 2-0 mod Newcastle.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men de er omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Everton.

Everton har været tæt på urørlige på udebane med 4 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et meget stærkt spil til at sætte tre point på kontoen.

Leeds vs Everton h2h

Leeds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i november 2020 i Premier League. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 7 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i Premier League. Begge står noteret for 3 sejr i de seneste 10 kampe, men 4 kampe sluttede uden vinder.

  • I 8 of 10 seneste Leeds United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds United har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • Everton har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Everton er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Everton har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 8 of 10 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Everton har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Everton har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Everton har scoret i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Statistics