LeoVegas

LeoVegas har i mange år fungeret som online casino i Danmark. I 2016 fik de dog tildelt den danske spillelicens, som giver mulighed for at udbyde spil på sportsbetting som så mange andre bookmakere.

Livestream

Selvom LeoVegas er en ny sportsbettingudbyder på det danske marked, har de fået muliggjort, at man kan livestreame hos dem som kunde. Her tilbyder de adgang til direkte billeder af de største kampe på tværs af de forskellige sportsgrene til store sportsbegivenheder.

Du kan i hvert fald være sikker på, at du med LeoVegas’ livestream, kan se de allerstørste kampe. Det eneste det kræves, er du har penge stående på din spilkonto eller har placeret et væddemål inden for dagens sidste døgn. 

Mobil

LeoVegas har udviklet en app, der gør kunderne glade, når de er på farten og ønsker at have dem ved hånden. Den er nem at navigere i og har du styr på deres website, er app’en intet problem. Hvis du ønsker at livechat med LeoVegas supportere, har de som det eneste bettingfirma en indbygget live-chat-funktion.

Du skal dog være opmærksom på, at den klassiske menu-ikon som du også finder hos mange andre udbydere ikke er fremme hos LeoVegas. Derimod kan du finde en løvepote i venstre hjørne, som her giver adgang til konto, hvorfra det er nemt at navigere ind til ens kontohistorik, ind- og udbetalinger samt meget andet. 

Spiludvalg

Spiludvalget hos LeoVegas er meget varierende fra de mere populære betting sportsbegivenheder til de lavere rækker. På fodbolddelen er de lidt bagud i forhold til konkurrenter, hvor de ikke tilbyder et lige så stort udvalg på de store ligaer. På nogle turneringer i US-sport som ishockey, tennis og golf har LeoVegas rigtig gode spilmuligheder med forskellige typer af væddemål. Det er generelt de mindre populære betting sports, hvor LeoVegas sætter deres størst fokus på. 

Live betting

LeoVegas har ikke et af markedets største live betting markeder sammenlignet med konkurrenterne. Alligevel kan du finde mange forskellige sportsgrene, hvor fodboldkampene er dem der er flest af og har størst udbud i forhold til bredden af antal væddemål, som du kan spille på. 

Ind- og udbetalinger

Hos LeoVegas kan du enten bruge din bankkonto eller E-wallets til at foretage ind- og udbetaling.
De fleste betting udbydere kræver verificering af dit foretrukne betalingsmiddel, hvilket heller ikke er en undtagelse her. Hos LeoVegas skal du minimum indbetale 100 kr. for at have penge på spilkontoen, og så kan du frit udbetale, når du har lyst uden medfølgende gebyrer. 

Kampagner, vilkår og betingelser

LeoVegas tilbyder løbende kampagner for deres kunder. Som ny kunde har du mulighed, for at få en velkomstbonus på 100 procent op til 1000 kroner. Så hvis du indbetaler 500 kroner og ønsker at få din del i bonussen, så får du 500 kroner oveni. Der er dog nogle gennemspilningskrav, som du kan læse mere om under vilkår og betingelser. 

Kundeservice

Hos LeoVegas kan du få danske kundesupportere via telefonisk kontakt eller live chat i tidsrummet 08-01. Chatten er dog lidt bagud, og man kan opleve perioder, hvor der er længere svartid. Selvom der hos andre udbydere er en svartid på under 10 min. kan du opleve at vente over en time hos LeoVegas. Derfor mangler der en vis tilgængelighed, og du skal som bruger have tålmodighed med supporten. 

Samlet vurdering

LeoVegas er en godkendt leverandør af sports betting sammenlignet med andre betting udbydere. Der er dog nogle klare mangler i forhold til udvalget af sportsgrene og livestreaming. Kundesupporten halter lidt bagefter og bettingsitet har nogle udviklingspunkter for frem. LeoVegas har en god brugervenlighed på deres app og site. 

Livespiltips giver Leovegas en samlede vurdering på 3 ud af 5 stjerner på sportssektionen. 

Opret konto hos LeoVegas

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk