FC Midtjylland skal mose Ludogorets og sikre top 2

Ludogorets tager imod FC Midtjylland den kommende torsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Europa League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Når det kommer til mål, er Ludogorets ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er FC Midtjylland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Ludogorets v FC Midtjylland statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Ludogorets giver 4.75 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens FC Midtjylland giver 1.66 på oddset.

Ludogorets har ikke en tøddel på spil, når de tager imod FC Midtjylland. De har på intet tidspunkt formået at sætte sig igennem, og er uden chancer for videre adgang til noget som helst.

FC Midtjylland kan til gengæld nå at ende i top to. Det kræver en sejr i Bulgarien, hvilket de har prøvet før og kan man vinde hos Røde Stjerne, kan man også hos Ludogorets. 

 

Nøgletal for Ludogorets og FC Midtjylland.

  • Ludogorets har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Ludogorets ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Ludogorets har tabt i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Ludogorets ikke vundet i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk.
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 8 af 10 kampe.

Lineup Ludogorets vs FC Midtjylland

Form Ludogorets mod FC Midtjylland

Ludogorets har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Røde Stjerne. De svarede stærkt igen mod PFC CSKA-Sofia, som blev slået 2-0, før de sejrede 4-1 over Arda Kardzhali.

FC Midtjylland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Braga, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 1-1 mod Vejle Boldklub, hvorpå Brøndby IF blev besejret 0-2.

Ludogorets v FC Midtjylland Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Europa League mellem Ludogorets og FC Midtjylland fandt sted i august 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Ludogorets møder FC Midtjylland med en historik imellem klubberne, der siger 0-1-1 for deres seneste 2 kampe i Europa League.

 

Flere mål i vente

Det er vanskeligt at komme udenom Pieros Sotiriou, når snakken går på en målscorer for Ludogorets. Pieros Sotiriou formåede at nette 5 gange i de foregående seks kampe for Ludogorets. FC Midtjylland håber, Erik Sviatchenko kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 2 mål i de seneste seks kampe, og FC Midtjylland har brug for hans igen.