Man City mod Watford i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Watford en svær kamp, når de brager ind i topholdet Man City den kommende lørdag til en kamp i Premier League på Etihad Stadium. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Man City lægger beslag på placeringen som nummer 1 i Premier League med 77 point for deres første 32 kampe. Differencen til Watford er 55 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 19 i tabellen for 32 kampe.

Watford vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Man City, når de to klubber brager sammen i Premier League. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Man City har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 7 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 6 af dem.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Man City v Watford.

 • Manchester City har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
 • Manchester City scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • Manchester City har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Watford har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste kampe
 • Watford tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Watford i 9 af de seneste 11 kampe
 • Watford ikke scoret i 5 af deres seneste 7 udekampe
 • Manchester City har vandt i de 11 seneste kampe i træk mod Watford
 • Manchester City har har ikke tabt i de 13 seneste kampe i træk mod Watford
 • Manchester City har scorede i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Watford
 • I de seneste 8 Manchester City kampe mod Watford var summen af mål over 2.5
 • I 7 ud af 8 seneste Manchester City kampe mod Watford var antallet af mål over 3.5

Form Man City mod Watford

Man City bøjer sig ikke

Manchester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Atletico Madrid sluttede 0-0, hvorpå et 3-2 nederlag mod Liverpool fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brighton blev nedlagt med 3-0.

Watford fortsat skidt kørende.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Liverpool, før Leeds satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 1-2.

Man City v Watford Indbyrdes historik

Man City havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i December 2021 i Premier League. Man City møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 10-0-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Man City og Watford kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 9 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 34 fortæller os, hvor Man City og Watford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Etihad Stadium.

Man City mod Watford – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Kevin De Bruyne viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Man City bør bringe ham i spil mod Watford. Sidstnævnte ankommer med Juan Hernandez, der stod for 3 mål i de seneste seks kampe.