Mr Green anmeldelse

Mr Green har hovedkontor i Stockholm og blev i 2008 lanceret som online casino. I dag er det udvidet til også at have en sportssektion samt andre spiltyper. I 2018 kom de på det danske sports betting marked med den danske spillelicens og er altså en af de nyeste sports betting udbydere herhjemme, men har alligevel stor erfaring indenfor dette fra andre markeder. Mr Green er en ambitiøs bookmaker, der hele tiden udvikler sine produkter og service for sine kunder. 

Mr Green livestream

Bettingfirmaet tilbyder ikke live streaming på direkte sportsbegivenheder, som derfor er en markant mangel i forhold til konkurrenterne. 

Mr Green mobil

Mr Green har udviklet en mobil platform, hvor du kan tilgå den ligesom på deres hjemmeside. Dog har de ikke udviklet en individuel app, som du kan downloade på din enhed. Dette vil dog være et udviklingspunkt, som vil komme inden for den nærmeste fremtid. Den nuværende mobile platform er nem at navigere i, men man mangler højere brugervenlighed i forhold til, hvad man forventer via en app på mobilen. 

Mr Green spiludvalg

Mr Green tilbyder konkurrencedygtige odds i et stort spiludvalg på tværs af sportsgrene, ligaer og store og små turneringer på kampe, før de er startet. Som mange andre sports betting firmaer, er det fodbolden der er i fokus. Her kan du finde spændende odds i de største turneringer og ligaer såsom Champions League, Europa League og Premier League m.fl. 

Tennis og basketball er også populære for spillerne og Mr Green tilbyder et stort udvalg af spilmuligheder på netop disse sportsgrene. Her er der et hav af spiltyper. Der er alt fra de klassiske markeder som 1X2, dobbeltchance samt ciffertips og vindermargin til de specielle markeder såsom asian handicap. 

Mr Green live betting

Kan du lide ekstra spænding? Så kan du finde det hos Mr Green. Bettingsitet tilbyder et stort udvalg af live odds på mange forskellige sportsgrene efter de er startet. Det største udvalg ses på fodbold og tennis, hvor du kan spille på alt fra de store turneringer og begivenheder helt ned til de små turneringer. 

Ind- og udbetalinger

Hos Mr Green kan du benytte dig af forskellige betalingsmetoder, hvor kredit/debetkort og bankoverførsel er de mest anvendelige. Hvis du er heldig og vinder, har du mulighed for at udbetale døgnet rundt. Du skal dog være opmærksom på, der er en vis ventetid før de står på din konto. 

Kampagner, vilkår og betingelser

Bettingsitet er blandt dem der er længst fremme i forhold til at tilbyde forskellige typer af bonusser og kampagner. Du kan både få din velkomstbonus som ny kunde, og hente free bets samt andre tilbud i forhold med udvalgte sportsbegivenheder. 

Mr Green kundeservice

Du kan komme i kontakt med support på følgende måder:

  1. Telefonisk kontakt man-fre fra kl. 11-20
  2. Live chat på hjemmesiden man-fre fra kl. 07-01
  3. Via e-mail

Livespiltips.dk samlede vurdering

Mr Green er på samme niveau med mange af de andre bettingudbydere i forhold til hvad de tilbyder. Der er dog nogle mangler i forhold til kundernes krav om livestream.
Mr Green har især fokus på nicheprægede markeder, hvor du kan finde et godt spiludvalg på før-kampe og live kampe. Der er fokus på, at brugerne skal have en god brugervenlighed. Ambitionerne hos Mr Green er høje og i fremtiden, vil du opleve en udvikling på deres mobile platform samt dækning af livestream på sportsbegivenheder. 

På nuværende tidspunkt giver Livespiltips Mr Green en samlede vurdering på 3.5 ud af 5 stjerner med pil opad. 

Opret konto hos Mr. Green

  1. Opret din konto her (link)
  2. Lav din første indbetaling (bonus kan benyttes)
  3. Placér dit første spil

Spil ansvarligt. Held og lykke!

Mr GreenVilkår
Bonusbeløb:100 % op til 1000 kr.
Minimum indbetaling: 40 kr.
Tilbagebetaling sport:94 %
Andre krav:Kun for 18+
Læs mere om velkomstbonus:Se regler og vilkår