Næstved BK mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Næstved BK tager på hjemmebanen Tintshop Park imod Hobro IK, der kommer forbi på søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

Det har været en anstændig start på den nye sæson for Næstved BK med fire point på tavlen og de går selvfølgelig efter at forblive ubesejrede.

Hobro IK klager næppe over allerede at have sat fire point for kontoen for sæsonens første to kampe i Nordicbet Liga. De sigter selvfølgelig imod at forblive ubesejrede mod Hobro IK.

Det er ikke sådan, at Næstved BK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens Hobro IK præsterede 6 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v Hobro IK.

Form Næstved BK mod Hobro IK

Næstved BK virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AB Gladsaxe, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 2-2 mod Hvidovre IF, hvorpå FC Fredericia blev besejret 0-1.Næstved BK er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 3 uafgjorte af sig samt 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 5.

Hobro IK ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 4-4 mod HB Køge. Herefter var de oppe imod HB Køge i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Helsingør, som blev nedlagt med 1-0.Hobro IK håber på at kæmpe med om en plads i toppen i en sæson, hvor en slutplacering i den bedste halvdel bør være minimumskravet.I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hobro IK to sejre, mens de spillede 4 kampe uafgjort. De led 0 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 10 mål.

Næstved BK vs Hobro IK – Seneste nyt

Næstved BK mod Hobro IK – indbyrdes historik

Næstved BK går til kampen mod Hobro IK med en 2-2-3 statistik for deres seneste 7 møder. Det giver en sejrs-rate på 29%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Oliver Haurits fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for Næstved BK. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på søndag. Gamblere vil også have et godt øje til Muamer Brajanac i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Hobro IK.

Næstved BK vandt 7 af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3 gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Hobro IK vandt 4 af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 5 gange og tabte 1 kampe.Næstved BK præsterede 4 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Tintshop Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 7 kampe mellem disse to hold. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 1.14 mål, mens Hobro IK snittede 1.29 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Næstved BKs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.