Newcastle Utd mod Leicester City i Premier League runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Som nummer 15 har Newcastle Utd formået at skrabe 34 point sammen for 31 kampe. Med 40 point har Leicester City for 31 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i Premier League.

Leicester City er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Newcastle Utd den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Newcastle Utd ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 13 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.3 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leicester City ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Newcastle Utd v Leicester City.

 • Newcastle vandt deres seneste 4 hjemmekampe
 • Newcastle har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • Newcastle tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Leicester i 24 af de seneste 26 udekampe
 • Leicester scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
 • Leicester har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • I 4 af de seneste 5 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 5 Newcastle kampe mod Leicester var summen af mål over 2.5
 • Newcastle har tabte i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Leicester
 • Newcastle har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Leicester
 • I 8 ud af 10 seneste Newcastle hjemmekampe mod Leicester var antallet af mål under 3.5
 • Newcastle har har ikke vundet i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Leicester

Form Newcastle Utd mod Leicester City

Newcastle Utd håber på yderligere point til samlingen.

Newcastle har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Everton tabte de 1-0, Tottenham også viste sig for stærke i en 5-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Newcastle formåede at vinde 1-0 over Wolves.

Leicester City vanskelige at nedbryde

Leicester City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod PSV Eindhoven, før de bankede Crystal Palace med 2-1. Senest blev PSV Eindhoven nedlagt i en 1-2 sejr.

Newcastle Utd v Leicester City Indbyrdes historik

Leicester City sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 4-0 tilbage i december 2021 i Premier League. Newcastle Utd går ind til opgøret med en historik mod Leicester City, der siger 3-0-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Newcastle Utd og Leicester City. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Newcastle Utd og Leicester City ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på St James’ Park.

Newcastle Utd mod Leicester City – Hold øje med…

Chris Wood har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Newcastle Utd satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Leicester City kigger til gengæld mod James Maddison i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Premier League.